lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Krypton 2“ – kompaktiškesnis ir universalesnis termovizinis priedas

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi pristatydama naująją „Pulsar“ Krypton 2 termovizinių priedų liniją. Ją sudaro du modeliai: „Krypton 2 FXG50“ ir „Krypton 2 FXQ35“. Be to, pristatome ir naują aksesuarų liniją, suteikiančią daugiau priedo naudojimo galimybių. Reikšmingai atnaujintas ir kompaktiškesnis „Krypton 2“ debiutuos „IWA OutdoorClassics 2023“ parodoje Niurnberge, Vokietijoje.

Aukštos raiškos vaizdas

Antros kartos „Krypton“ yra kompaktiškesnis, lengvesnis ir pilnai pritaikytas medžiotojo poreikiams. Jis pasižymi pažengusia vaizdo kokybe „Full-HD“ spalvotame režime ir aukštos kokybės, Europoje pagamintu „Lynred“ termoviziniu jutikliu, kuris garantuoja išskirtinai aiškų, ryškų ir kontrastingą šiluminį vaizdą visomis oro sąlygomis.

Flagmanas Krypton 2 FXG50 išsiskiria aukšta jutiklio rezoliucija: 640x480 pikselių @12 µm. Kartu su galingu, greitos F50/1.0 diafragmos termoviziniu objektyvu jis užtikrina geriausias aptikimo galimybes. Standartinį 1.8 m aukščio objektą su priedu galima aptikti iš itin didelio 2300 metrų nuotolio net ir visiškoje tamsoje.

Kompaktiškesnis ir lengvesnis Krypton 2 FXQ35 pasižymi aukštu jutiklio jautrumu su 17 µm atstumu tarp pikselių centrų ir NETD reikšme, mažesne už 25 millikelvinus. Jo jutiklio rezoliucija yra kiek mažesnė – 384x288 pikselių – lyginant su FXG modeliu. 

Kad pagerintumėte abiejų „Krypton 2“ modelių stebėjimo kokybę ir patogumą, pasirinkite vieną iš trijų signalų jautrumo padidinimo lygių. Kartu su detaliais šviesumo ir kontrastingumo nustatymais jie užtikrina puikias galimybes stebėjimui iš didelių nuotolių įvairiomis oro ir temperatūros sąlygomis.

Puikiai subalansuotas dizainas

Naujasis „Krypton 2“ priedas yra kompaktiškesnis nei pirmosios kartos „Krypton“. Dėl nedidelio ilgio, mažo ir tolygiai paskirstyto svorio bei gerai subalansuoto dizaino priedas daro minimalią įtaką ginklo ir optikos balansui.

Jo tvirtas magnio lydinio korpusas pasižymi išskirtiniu struktūriniu tvirtumu ir apsaugo prietaisą nuo šoko bei vibracijos krūvių. „Krypton 2“ yra atsparus aukštų kalibrų ginklų atatrankai.

Su abiem „Krypton 2“ linijos modeliais galėsite medžioti 11 valandų nekeisdami baterijos. Greito paleidimo, belaidis IPS7 ličio jonų baterijos dizainas yra sukurtas taip, kad nepaprastai efektyviai taupytų energiją.

Be to, baterijos vietą perkėlėme į prietaiso viršų. Tai užtikrina kulkos pataikymo taško stabilumą ir gerai subalansuotą svorio pasiskirstymą bei leidžia medžiotojui sutelkti dėmesį į greitą taikinio aptikimą ir tikslų šūvio vietos nustatymą prastai apšviestoje aplinkoje. Kitaip tariant, mažiau streso, daugiau veiksmo!

Sukurtas jūsų komfortui

Nauja „Krypton 2“ įdiegta ypatybė yra ir grafinis vartotojo sąsajos pritaikymas. Naudotojas gali prietaiso meniu ir būsenos juostos padėtis pritaikyti prie keičiamo dieninio taikiklio priartinimo. Tai užtikrina daugiau komforto naudojant platų priartinimo diapazoną – nuo 2x iki 6x su „Krypton 2 FXG50“ ir nuo 1.5x iki 4x su „Krypton 2 FXQ35“.

Siekiant užtikrinti maksimalų naudojimo komfortą, naujasis „Krypton 2“ parduodamas drauge su ergonomišku belaidžiu „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pulteliu, kurį galima lengvai pritvirtinti prie taikiklio ir kuris atitinka valdymo skydelį. Mygtukų ir valdiklio dizainas, dydis bei padėtys yra sukurti taip, kad juos būtų patogu naudoti tiek su pirštinėmis, tiek plikomis rankomis.

Naujoji aksesuarų linija greitam virsmui

Kartu pristatome ir naują „Pulsar“ aksesuarų liniją, apimančią keturių taškų greito paleidimo PSP-B kaištinius jungiamuosius žiedus. Jie leidžia greitai uždėti ir nuimti „Krypton 2“ nuo taikiklio. Pasiūloje yra keturi skirtingi žiedų modeliai. Nuo mažiausio, PSP-30B, kuris idealiai tinka tiems, kurie medžiodami daug juda, iki PSP-42B, PSP-50B ir PSP-56B jungiamųjų žiedų.

Žiedai užtikrina precizišką priedo ir taikiklio matymo laukų sulygiavimą optimaliam stebėjimo komfortui. „Krypton“ galėsite nuimti nuo vieno žiedo ir uždėti ant kito be jokių specialių įrankių. Tai leidžia paversti įvairią dieninę optiką į termovizinę greitai ir paprastai. Stebėjimas tampa tolygiu, informatyviu ir visapusišku.

Kita aksesuarų linijos naujiena yra „Pulsar“ 3x20B kompaktiškas monoklis, kuris leidžia paversti „Krypton 2“ termoviziniu prietaisu su 3x priartinimu vos per kelias sekundes. Kaištinis užraktas užtikrina, kad medžioklės metu „Krypton 2“ galėtumėte greitai iš priedo paversti termoviziniu monokliu ir atvirkščiai.

Atskleiskite interaktyvias galimybes

Vienas iš didelių „Krypton 2“ privalumų yra įmontuota vaizdo įrašymo funkcija, leidžianti nufilmuoti ar nufotografuoti išskirtinius vaizdus. Vienu mygtuko paspaudimu galėsite užfiksuoti pasirinktas scenas, o vėliau lengvai jomis pasidalinti su draugais. 16 GB vidinės atminties leis išsaugoti daugybę įrašytų failų.

Savo „Krypton 2“ galėsite prijungti prie „Android“ ir „iOS“ išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudodamiesi mūsų nemokama „Stream Vision 2“ mobiliąja programėle. Kartu su išmaniais telefonais „Krypton 2“ gali pasiūlyti dar daugiau unikalių funkcijų, pavyzdžiui, tiesioginę transliaciją į jūsų išmanųjų telefoną, judesio aptikimą, multimedijos failų perkėlimą ir dalijimąsi, įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimus, nuotolinį prietaiso valdymą ir dar daug visko.

Dviejų „Krypton 2“ modelių palyginimas:

 

Krypton 2 FXQ35

Krypton 2 FXG50

Sensoriaus rezoliucija, pikseliais / Atstumas tarp gretimų pikselių centrų, µm

Lynred

384x288 @17

Lynred

640x480 @12

Jutiklio NETD, mK

<25

<40

Ekrano tipas ir rezoliucija

AMOLED

1920x1080 pikselių

Spalvų paletės

8 (Spalvotas „Full-HD“)

Rekomenduojamas dieninės optikos priartinimas, x

1.5-4

2-6

Matymo laukas, °

10.7 x 8

8.8 x 6.6

Objektyvo lęšis

F35/1.0

F50/1.0

Aptikimo nuotolis, m

1300

2300

Vaizdo įrašymas

Taip, 1072x804 pikselių, .mp4 / .jpg, 16 GB

WiFi prisijungimas prie „Stream Vision“ mobiliosios programėlės

2.4 & 5 GHz / SV2

2.4 GHz / SV & SV2

Nuotolinio valdymo pultelis

Taip, „Bluetooth“ (2.4 GHz)

Baterijos

IPS7 (6.4 A·h)

Naudojimo laikas vienu baterijos įkrovimu, h

11

Įmontuota baterija

5B, USB Type C

Adapteriai dieninės optikos montavimui

PSP / PSP-B / PSP-V

Ilgis, mm

116

131

Svoris, kg

0.46

0.58

„Krypton 2“ pasirodys pirmajame 2023-ųjų ketvirtyje.

Kviečiame užsukti į mūsų stendą 4A-100 „IWA OutdoorClassics 2023“ parodoje ir pirmiesiems patirti naująją „Krypton 2“ termovizinių priedų liniją.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com