lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Merger LRF XL50“: aukštos raiškos tyrinėjimams

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi pristatydama didžiausią 2023-ųjų „Pulsar“ žvaigždę – Merger LRF XL50 termovizinius žiūronus, kurie tapo pirmuoju mūsų HD termovizoriumi su nauju ir galingu 1024x768 pikselių rezoliucijos XL jutikliu. Pasiruoškite aukštos raiškos tyrinėjimams!

Visiškai naujas XL jutiklis

Šįkart klasikinio dizaino „Merger“ žiūronų pagrindinė varomoji jėga – visiškai naujas XL jutiklis su 12 mikronų atstumu tarp gretimų pikselių centrų ir rekordine 1024x768 pikselių rezoliucija. Prancūzijoje pagamintas „Lynred“ jutiklis garantuoja neįtikėtiną vaizdo kokybę ir detalumą, precizišką trofėjų identifikavimą ir smulkiausių kraštovaizdžio detalių atvaizdavimą.

Ilgo nuotolio aptikimas ir itin informatyvus matymo laukas

Jei išbandysite šiuos galingus „Pulsar“ žiūronus gamtoje, greičiausiai pagalvosite, kad dideli atstumai dar niekad nebuvo taip arti. „Merger LRF XL50“ gali aptikti šiltus objektus iš neįtikėtinai didelio atstumo – 2300 metrų – net visiškoje tamsoje.

Daugelį nustebins ir itin informatyvus matymo laukas, dėl kurio mes žavimės termovizinių technologijų tobulėjimu. Tai yra neįprasta dėl to, kad didelis aptikimo nuotolis įprastai reiškia siaurą matymo lauką, bet „Merger XL“ atveju, jutiklio rezoliucija leidžia abu privalumus turėti viename prietaise.

Priartinkite neprarasdami kokybės

Didžiuojamės galėdami vadinti „Merger LRF XL50“ žiūronus itin universaliais. Platus matymo laukas vaizdo skenavimui ir taikinio aptikimui bei aukšta vaizdo kokybė ir detalumas išlieka nepriklausomai nuo pasirinkto priartinimo – nuo 2.5x iki 20x – didesnis vaizdo detalumas, aiškumas ir kontrastingumas išlaikomas visą laiką.

Sparčios F50/1.0 diafragmos objektyvas leidžia pasiekti maksimalų aptikimo efektyvumą. Kartu su HD jutikliu, šis prietaisas garantuoja kontrastingą, informatyvų vaizdą net ir esant lietui ar rūkui, kai temperatūrų kontrastas yra minimalus.

Įmontuotas preciziškas lazerinis tolimatis matuoja atstumus iki 1000 metrų 1 metro tikslumu. Atstumo iki taikinio žinojimas – ypač svarbus faktorius priimant teisingus sprendimus.

Stebėjimo abejomis akimis komfortas

Naujieji žiūronai pasižymi tuo pačiu klasikiniu dizainu kaip ir „Merger LRF XP50“, taigi ir tokiu pačiu ergonomiškumu bei patogia stebėjimo patirtimi. Pasaulio tyrinėjimas abejomis akimis yra natūralus žmonėms ir todėl vargina mažiau nei stebėjimas viena akimi. „Merger LRF XL50“ žiūronų atstumas tarp vyzdžių gali būti reguliuojamas nuo 56 iki 71 mm ir taip pritaikytas individualiems naudotojo poreikiams.

Be to, itin kontrastinga HD AMOLED ekrano rezoliucija yra tokia pati kaip ir termovizinio jutiklio. Tai reiškia mažiau iškraipymo – vaizdas yra aiškus, kontrastingas ir ryškių spalvų.

Laiko taupymui ir prisiminimų saugojimui

Be išskirtinių termovizinių savybių ir naudojimo patogumo, „Merger LRF XL50“ žiūronai pasižymi ir unikalia dviguba baterijų sistema, kurią sudaro įmontuota ir keičiama APS3 baterija. Ją pakeisti lengva vadovaujantis vien lytėjimu visiškoje tamsoje, o tam net nereikia išjungti prietaiso.

Galiausiai, jei mėgstate peržiūrėti ir dalintis savo įsimintiniausiais medžioklės momentais, neabejotinai džiaugsitės HD nuotraukomis ir vaizdo įrašais, padarytais su prietaisu.

„Merger LRF XL50“ žiūronai suteikia daugybę galimybių tiems, kurie ieško aukščiausios termovizorių kokybės.

Klasikinis dizainas, pažangios technologijos:

  • Naujausi vaizdo apdorojimo algoritmai,
  • Tvirtas magnio lydinio korpusas,
  • „Stream Vision 2“ mobiliosios programėlės palaikymas,
  • WiFi integracija su „iOS“ ir „Android“ prietaisais,
  • Pagerintas WiFi prisijungimas su4 / 5 GHZ dažnių juostų palaikymu,
  • Itin kontrastingi HD AMOLED ekranai,
  • Pasirinkimas iš 8 spalvų palečių,
  • IPX7 atsparumo vandeniui reitingas,
  • Platus veikimo temperatūrų diapazonas (-25 nuo +50 °C).

Kviečiame užsukti į mūsų stendą #11419 „Shot Show 2023“ mugėje ir pirmiesiems išbandyti naujuosius „Merger LRF XL50“ termovizinius žiūronus.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com