lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Plečiame XG jutiklių liniją: dar daugiau klasiškų pasirinkimų

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ pristato „Pulsar“ termovizinių taikiklių su XG jutikliais linijos išplėtimą. Pirmieji pasirodys Thermion 2 LRF XG50 ir Talion XG35 termoviziniai taikikliai, kuriuos pristatysime „Shot Show 2023“ prekybos mugėje Las Vegase. Naujieji taikikliai medžiotojams suteiks dar didesnį „Pulsar“ prietaisų pasirinkimą.

„Talion XG35“: kompaktiškas ir ergonomiškas

Vienas iš naujausių mūsų taikiklių modelių, „Talion“ greitai tapo medžiotojų mėgstamiausiu dėl savo mažo svorio, kompaktiško dizaino ir universalaus panaudojimo. Praėjusiais metais pristatę XQ38 modelį, dabar džiaugiamės galėdami pasiūlyti ir XG35. Jis pasižymi didesniu, 640x480 pikselių rezoliucijos ir 12 µm jutikliu, įmontuotu į tą patį kompaktišką „Talion“ korpusą.

Pagrindinė ir labiausiai išsiskirianti naujojo „Talion XG35“ modelio ypatybė, lyginant su „Talion XQ38“, yra sparčios F35/1.0 diafragmos objektyvas, kuris leidžia aptikti dar daugiau šiluminių pėdsakų.

Dėl savo kompaktiško dizaino ir ergonomiškumo, „Talion“ idealiai tinka sekimui ir greitam esminių sprendimų priėmimui.

Pasirinkimas iš trijų signalo jautrumo lygių, kartu su naujais vaizdo apdirbimo algoritmais ir detaliais šviesumo bei kontrastingumo nustatymais, užtikrina puikų vaizdo detalumą bei aiškų objektų ir fono atvaizdavimą.

„Talion XG35“ taip pat pasižymi itin patogiu valdymu, keičiama baterija ir pažangiu funkcionalumu. Be to, integruota svirtis preciziškam fokusavimo reguliavimui leidžia nustatyti tinkamą fokusavimą greitai net ir visiškoje tamsoje, nežiūrint į taikiklį.

„Thermion 2 LRF XG50“: didelių nuotolių tikslumas

XG jutiklį nuo šiol galima rasti ir „Thermion 2 LRF“ – mūsų aukščiausios kokybės taikiklių flagmanų linijoje. XP ir XQ modeliams tapus itin populiariais, nusprendėme pristatyti XG versiją ir suteikti medžiotojams dar daugiau pasirinkimo.


Jo korpusas – toks pats kaip ir brolio dvynio „Thermion 2 LRF XP50“. Patyrę medžiotojai pamėgs šį taikiklį dėl jo vaizdo kokybės, įmontuoto lazerinio tolimačio ir neribotų naudojimo galimybių. Įmontuotas tolimatis gali išmatuoti atstumus iki 800 metrų, o fokusavimo svirtis užtikrina tikslų fokusavimą tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams.

Jutiklio 640x480 pikselių rezoliucijos 12 µm bei 50mm sparčios diafragmos kombinacija sukuria pagrindinį skirtumą: iki 3x padidintą bazinį priartinimą bei 2300 metrų aptikimo nuotolį. Tai – puikus pasirinkimas medžiotojams, kurių tikslas – mažesni žvėrys iš didesnių atstumų.

„Thermion XG“ yra maitinamas dviejų baterijų sistema su greito keitimo technologija. Ji leidžia greitai pakeisti išorinę bateriją prietaisui tebeveikiant nuo vidinės.

Tiek „Talion XG35“, tiek „Thermion 2 LRF XG50“ savo klasėse yra išskirtiniai taikikliai. Jei medžioti norite daug judėdami ir vertinate kompaktiškumą bei ergonomiškumą, jums tikrai patiks „Talion XG35“. Vis dėlto, jei ieškote klasikinio, ant 30 mm žiedų montuojamo taikiklio su didesniu baziniu priartinimu ir tolimačiu tikslesniam tolimų šūvių vietos nustatymui – „Thermion 2 LRF XG50“ yra jums.

Užsukite į mūsų stendą #11419 „Shot Show 2023“ mugėje ir apžiūrėkite naująją XG termovizinių taikiklių liniją: „Thermion 2 LRF XG50“ ir „Talion XG35“.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com