lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Pulsar“ atveria nauja termovizinių technologijų puslapį „Shot Show 2023“ parodoje

„Pulsar“ atveria nauja termovizinių technologijų puslapį „Shot Show 2023“ parodoje

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi galėdama pristatyti pirmąsias 2023-ųjų „Pulsar“ naujienas. Jos bus pademonstruotos jau šį sausį „Shot Show 2023“ – Las Vegase vykstančioje didžiausioje prekybos mugėje, skirtoje sportiniam šaudymui, medžioklei, lauko pramogoms ir ginklų gamybos industrijai.

Šiemet atveriame naują „Pulsar“ istorijos puslapį ir pristatome neįtikėtinų inovacijų bei iki šiol nematytų produktų ir jų funkcijų. Tarp jų – HD rezoliucijos jutikliai, tolesnis daugiaspektrinių technologijų vystymas, medžiotojų mėgstamiausių taikiklių galimybių didinimas bei dar įvairesnių medžiotojų poreikių atliepimas. 

„Merger LRF XL50“: aukštos raiškos tyrinėjimas

Šią jaudinančią kelionę pradedame su Merger LRF XL50, mūsų pirmaisiais termoviziniais žiūronais su galingu nauju HD rezoliucijos jutikliu. Su šiais žiūronais, pagamintais remiantis klasikiniu „Merger“ dizainu, galėsite tyrinėti gamtą ir džiaugtis itin aukštos raiškos vaizdu.

Kviečiame užsukti ir pažiūrėti, ką geba XL jutiklis su 12 mikronų atstumu tarp gretimų pikselių centrų ir rekordine 1024x768 pikselių rezoliucija. Prancūzijoje pagamintas „Lynred“ jutiklis garantuoja neįtikėtiną HD vaizdo kokybę ir detalumą, precizišką trofėjų identifikavimą bei smulkiausių aplinkos detalių atvaizdavimą.

Šie žiūronai yra nepaprastai universalūs. Jie pasižymi plačiu matymo lauku vaizdo skenavimui ir taikinio atradimui, aukšta vaizdo kokybe ir detalumu nepriklausomai nuo pasirinkto priartinimo, kurį galima keisti nuo 2.5x iki 20x – didesnis vaizdo detalumas, aiškumas ir kontrastingumas išlaikomas visą laiką. Ir tai – tik kelios priežastys žavėtis termovizinėmis technologijomis.

„Thermion Duo DXP55“: staigmena didelių nuotolių gerbėjams

Mes taip pat toliau vystome ir savo daugiaspektrinius taikiklius – „Thermion Duo“ liniją – ir pristatome Thermion Duo DXP55. Panašus į anksčiau pristatytą „Thermion Duo DXP50“, jis pasižymi itin jautriu termoviziniu ir 4k rezoliucijos skaitmeniniu dieniniu kanalais. Dėka išskirtinių termovizinių aptikimo galimybių ir spalvoto dieninio stebėjimo magijos, šis taikiklis atidarė naują puslapį mūsų prekės ženklo istorijoje.

DPX55 yra šiek tiek kitokia šio išskirtinio prietaiso versija ir, drauge, maloni staigmena didelių nuotolių gerbėjams. Esminis skirtumas tarp dviejų „Thermion Duo“ modelių yra tas, kad DXP50 versija pasižymi vienodu matymo lauku abiejuose – termoviziniame ir skaitmeniniame – kanaluose.

Paskatinti medžiotojų atsiliepimų, sukūrėme DXP55 su didesniu dieninio kanalo baziniu priartinimu. Taigi, DXP55 turi 4x bazinį priartinimą, o DXP50 – 2x. Dėka itin galingos 4k skaitmeninės kameros, galite priartinti taikinio vaizdą iki 16x ir visiškai neprarasti vaizdo kokybės. Kitaip tariant, šis taikiklis idealus tiems, kurie renkasi mažesnius gyvūnus ir didesnius atstumus.

XG jutiklių linijos papildymas klasikiniais variantais

Šiemet taip pat džiaugiamės plėsdami savo taikiklių su XG jutikliais liniją ir pristatome Thermion 2 LRF XG50 bei Talion XG35 taikiklius, kad medžiotojams galėtume pasiūlyti dar daugiau pasirinkimo.

„Talion“ yra vienas naujausių mūsų taikiklių modelių. Jis greitai tapo medžiotojų mėgstamiausiu dėl savo lengvo, kompaktiško dizaino ir universalumo. Pernai pristatę XQ38 modelį, dabar siūlome ir XG35 versiją. Ji pasižymi didesniu, 640x480 rezoliucijos, 12 mikronų jutikliu, kurį įmontavome į tą patį kompaktišką „Talion“ korpusą.

XG jutiklį nuo šiol galima rasti ir „Thermion 2 LRF“ – mūsų aukščiausios kokybės taikiklių flagmanų linijoje. XP ir XQ modeliams tapus itin populiariais, nusprendėme pristatyti XG versiją ir suteikti medžiotojams dar daugiau pasirinkimo.

Jutiklio su 12 mikronų atstumu tarp gretimų pikselių centrų ir greitos 50 mm diafragmos kombinacija sukuria didžiausią skirtumą: iki 3x padidintą bazinį priartinimą su 2300 metrų aptikimo nuotoliu. Tai – puikus pasirinkimas medžiotojams, kurių tikslas – mažesni taikiniai iš didesnių atstumų.

Kompaktiškas, lengvas ir ergonomiškas „Talion“ idealiai tinka sekimui ir greitam svarbių sprendimų priėmimui, tačiau tiek „Talion XG35“, tiek „Thermion 2 LRF XG50“ yra išskirtiniai taikikliai savo klasėse.

„Stream Vision Ballistics“: viską keičiantis tikslumas

Galiausiai, jei aplankysite mus „Shot Show 2023“, turėsite galimybę pirmieji išbandyti mūsų Stream Vision Ballistics – visiškai naują, pilno funkcionalumo balistinių skaičiavimų įrankį tiksliam šaudymui iš didelių atstumų.

Naujoji mobilioji programėlė gali būti suporuota su ją palaikančiais „Pulsar“ taikikliais „Bluetooth“ ryšiu. Programėlė naudoja personalizuotus algoritmus tiksliems balistiniams skaičiavimams ir parodo siūlomą taikymosi tašką. „Stream Vision Ballistics“ yra tiksli, lanksti ir labai paprasta naudoti.

Naujoji funkcija taps prieinama parsisiuntus netrukus pasirodysiantį programinės įrangos atnaujinimą visiems „Thermion LRF“ taikikliams, pradedant nuo „Thermion 2 LRF XP50 Pro“. „Thermion 2 LRF XG50“ ir „Thermion 2 LRF XQ50 Pro“ į sąrašą bus pridėti netolimoje ateityje.

Be to, ši programėlė galės veikti su tradiciniais dieniniais taikikliais kaip atskira balistinė skaičiuoklė.

Kviečiame užsukti į #11419 stendą „Shot Show 2023“ ir apžiūrėti naujienas gyvai.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com