lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Stream Vision 2“ atnaujinimas 1.3.0: sklandesnis veikimas nei bet kada anksčiau

„Stream Vision 2“ atnaujinimas 1.3.0: sklandesnis veikimas nei bet kada anksčiau

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ pristato naujas funkcijas su atnaujinta „Stream Vision 2“ mobiliąja programėle. Parsisiųskite „Stream Vision 2“ programėlės atnaujinimą 1.3.0 „iOS“ ir „Android“ išmaniesiems telefonams ir pasinaudokite naująja judesio aptikimo ypatybe bei kitais naudingais atnaujinimais.

Judančių objektų aptikimas

Judesio aptikimo funkcija leidžia medžiotojui susieti „Pulsar“ įrenginį su „Stream Vision 2“ mobiliąja programėle, kad ši automatiškai aptiktų judančius objektus. Geriausių rezultatų pasieksite „Pulsar“ prietaisą pritvirtinę prie stabilios platformos ir nukreipę tiesiai ten, kur tikitės išvysti judantį taikinį.

Judesio aptikimo funkciją aktyvinti galite Nustatymų meniu, Vaizdo ieškiklio skiltyje. Aptikimo jautrumą bei pranešimo būdą (vibracija ar garsu) kiekvienas vartotojas gali nusistatyti pats.  

Tiesioginės nuorodos į vartotojo vadovus

Atnaujinus programėlę, Nustatymų meniu atsiras Vartotojų vadovų skiltis – ją rasite pačioje prietaiso aprašymo sekcijos apačioje. Čia bus tiesioginės nuorodos į vartotojų vadovus, esančius oficialioje Pulsar vision.com svetainėje. Tereikės paspausti nuorodą, kad naršyklėje atsidarytų reikalingas vartotojo vadovas.

Prašome atkreipti dėmesį, kad šiai ypatybei reikalingas internetas ir įjungti mobilieji duomenys.

Dar greitesnis dalijimasis nuotraukomis

Dalinkitės savo patirtimi gamtoje su kitais medžioklės entuziastais dar greičiau greito failų kopijavimo dėka. Atnaujinę „Stream Vision 2“ programėlę, galėsite iškart perkelti nuotraukas ar vaizdo įrašus iš savo „Pulsar“ prietaiso tiesiai į išmaniojo telefono galeriją.

Failų dalijimosi ikona leis atverti atskirą meniu, kuriame rasite skirtingas dalijimosi opcijas, įskaitant ir galimybę išsaugoti vartotojo pasirinktame aplanke. Išsaugojus failą, jis atsiras galerijoje kaip įprastas foto ar video failas. Šia ypatybe galės naudotis tiek „iOS“, tiek „Android“ vartotojai.

Pilnas atnaujintų ypatybių sąrašas:

  1. Judesio aptikimo ypatybė – aptinka judesį „Vaizdo ieškiklio“ skiltyje.
  2. Tiesioginės nuorodos į vartotojo vadovus oficialioje Pulsar-vision.com svetainėje (prietaisų aprašymo skiltyje).
  3. Galimybė kopijuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus į išmaniojo telefono galeriją per failų dalijimosi opciją (tik „Android“).
  4. Programėlės stabilumo pagerinimas.
  5. Smulkių klaidų ištaisymai.

„Stream Vision 2“ mobiliosios programėlės atnaujinimas 1.3.0 „iOS“ ir „Android“ vartotojams bus prieinamas nuo 2022-ųjų rugsėjo 29 d.

Daugiau informacijos sužinokite čia:

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com