lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Stream Vision Ballistics“: atnaujinta ir paruošta naudoti

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad naujosios Stream Vision Ballistics mobiliosios programėlės beta testavimas yra baigtas. Atnaujintą programėlę 1.0.3 galima parsisiųsti iš „AppStore“ ir „Google Play“ Pirmasis „Pulsar“ prietaisas, palaikantis „Stream Vision Ballistics“, yra „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ su netrukus pasirodysiančiu įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimu 3.1.

Siekiant tinkamų balistinių skaičiavimų, prašome vadovautis šiomis instrukcijomis:

  • Atnaujinkite „Stream Vision Ballistics“ mobiliąją programėlę, net jei jau turite ankstesnę programėlės versiją. Po atnaujinimo profiliai, kuriuos sukūrėte anksčiau, išliks nepakitę.
  • Atnaujinkite savo „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ taikiklį parsisiųsdami naujausią įmontuotosios programinės įrangos versiją 3.1.
  • Įkelkite profilius, kuriuos sukūrėte su „Stream Vision Ballistics“ programėle, į savo taikiklį.
  • Dabar esate pasiruošę naudoti balistinius skaičiavimus.
  • Prašome atkreipti dėmesį, kad, perkėlus profilius iš programėlės neatnaujinus „SV Ballistics“ ir taikiklio įmontuotosios programinės įrangos, balistiniai skaičiavimai gali būti netikslūs.

Tikslu ir patogu naudoti

„Stream Vision Ballistics“ yra pilno funkcionalumo mobilus balistinių skaičiavimų įrankis šaudymui iš didelių nuotolių. Jį galima sujungti su palaikančiais „Pulsar“ taikikliais per „Bluetooth“.

Sukūrę „Stream Vision Ballistics“ profilį ir įkėlę jį į termovizinį taikiklį, galite atjungti prietaisą nuo programėlės. Skaičiavimus tuomet atlieka pats taikiklis. Išmatavus atstumą, siūlomas taikymosi taškas bus rodomas ant taikiklio ekrano ir liks ten iki tol, kol bus atliktas kitas atstumo matavimas.

Ši nauja ypatybė bus įjungta kartu su netrukus pasirodysiančiu įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimu „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ taikikliui. „Thermion 2 LRF XG50“ ir „Thermion 2 LRF XQ50 Pro“ į sąrašą bus įtraukti netolimoje ateityje.

Ši programėlė taip pat gali būti naudojama ir kaip atskira balistinė skaičiuoklė tradiciniams dieniniams taikikliams. Ji tiksli, lanksti ir labai paprasta naudoti dėl savo algoritmų, naudojamų skaičiuojant trajektorijos pokyčius. Paprasčiausiai susikurkite balistinį profilį norimai amunicijai ir „Stream Vision Ballistics“ programėlė suskaičiuos vertikalias ir horizontalias korekcijas jūsų taikikliui remiantis pateiktais duomenimis.

Pritaikoma prie asmeninių poreikių

Su šia itin naudinga programėle galima sukurti neribotą skaičių balistinių profilių su daugybe amunicijos konfigūracijų ir laikyti juos jūsų išmaniojo telefono atmintyje vėlesniam panaudojimui.

Plati amunicijos duomenų bazė apima daugybę prekių ženklų ir kalibrų visiems ginklų tipams bei skirtingam šaudymui iš didelių atstumų. Duomenų bazę nuolat pildome nauja amunicija. Be to, „Stream Vision Ballistics“ leidžia korekcijų skaičiavimą rankiniu būdu užtaisytai amunicijai.

Naujoji mobilioji programėlė turi kelis balistinių duomenų atvaizdavimo režimus. Taip galite pasirinkti tą režimą, kuris geriausiai atitinka jūsų poreikius.