lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

TELOS: Aukščiausios kokybės ateičiai pritaikytų termovizinių monoklių linija

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi galėdama pristatyti visiškai naujos koncepcijos, mūsų pirmąją atnaujinamų termovizinių monoklių liniją – „Pulsar Telos“. Pirmasis pasirodys „Telos LRF XP50“, vėliau – toks pats modelis be įmontuoto lazerinio tolimačio bei kelios versijos su skirtingais jutikliais. Šią aukščiausios kokybės produktų liniją pristatysime „IWA OutdoorClassics 2023“ parodoje Niurnberge, Vokietijoje.

Atnaujinimo galimybė: produktas, kuris niekada nepasensta

„Telos“ termoviziniai monokliai sukurti taip, kad būtų nepavaldūs laikui. Kaip žinia, aukštųjų technologijų industrijos tobulėja ir keičiasi kas metus ar net kas mėnesį. Termovizija – ne išimtis. O kur dar mūsų, žmonių, polinkis keisti įpročius bei poreikius.

„Telos“ produktų linija skirta prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių medžiotojo poreikių. Tai pirmoji termovizinių prietaisų linija, suteikianti techninių atnaujinimų galimybę, rinkoje.

Tapkite „Telos“ savininku ir galėsite pagerinti ir atnaujinti savo prietaisą ateityje. Turėsite galimybę esamą optiką pakeisti į galingesnę, pridėti aukštesnės rezoliucijos jutiklį ar ekraną bei efektyvesnes ar kitokio funkcionalumo elektronines dalis. Be to, savo prietaisui net galėsite pridėti lazerinį tolimatį ar papildomus optinius kanalus, kad jis visada atitiktų poreikius, o jums nereikėtų išleisti krūvos pinigų.

Šis naujas, unikalus „Pulsar“ sprendimas šiuo metu tebėra vystomas ir bus pristatytas 2024-aisiais. Visus „Telos“ monoklius, įsigytus 2023-aisiais, bus galima atnaujinti iškart, kai bus pradėta teikti ši paslauga.

Ekstremalus šiluminis jautrumas

Mums „Telos“ simbolizuoja itin aukštą kokybę ir laikui nepavaldžius sprendimus. Pažiūrėkime į šį įspūdingą prietaisą, ką tik atvykusį iš mūsų gamyklos, iš arčiau.

Pirmasis linijai atstovauja Telos LRF XP50 termovizinis monoklis, apginkluotas Europoje pagamintu „Lynred“ jutikliu su 640x480 rezoliucija ir @17 mikronų atstumu tarp gretimų pikselių centrų.

Didysis išskirtinumas čia yra ekstremalus šiluminis jautrumas, kurio NETD reikšmė – mažesnė už 18 milikelvinų. Jutiklio kokybė užtikrina tiesiog neįtikėtinas termovizines galimybes net ir pačiomis atšiauriausiomis oro sąlygomis.

Prie jutiklio pridėję dar ir greitos F50/1.0 diafragmos germanio objektyvą turime aukščiausios įmanomos kokybės ir detalumo vaizdą bet kokiomis medžioklės sąlygomis.

Naujasis „Telos LRF“ idealiai tinka objektų aptikimui iš didesnių nuotolių. Greitam ir tiksliam atstumų nustatymui galėsite naudoti įmontuotą lazerinį tolimatį (LRF). LRF matuoja atstumus iki 1 kilometro dviem režimais: vienkartinio matavimo ir nuolatinio skenavimo.

Pažengusi „Pulsar image boost“ technologija

Visi „Telos“ modeliai turės mūsų pačių sukurtą, pažengusią „Pulsar image boost“ technologiją. Ji „Telos“ terminiam vaizdui suteikia aukščiausią detalumo, aiškumo ir kontrastingumo lygį.

Prietaisas geba atvaizduoti kompleksines scenas su plačiu pustonių diapazonu – net ir mažo kontrastingumo objektai, pavyzdžiui, dangus, žolė ar vandens paviršius bus aiškiai matomi. Be to, programinė įranga padidina objektų, esančių skirtingais atstumais, detalumą ir aiškumą, tad vaizdas yra itin informatyvus.

Rankiniu būdu padidintas termovizinio jutiklio jautrumas pagerina aptikimo kokybę suprastėjus stebėjimo sąlygoms. Išlyginantis filtras ir platus šviesumo ir kontrastingumo nustatymų diapazonas leidžia išsaugoti komfortabilumą net ir stebint ilgą laiką.

Sukurta naudotojo poreikiams

Naudojantis „Telos“ prietaisu, vaizdą galima paprastai reguliuoti viena ranka. Klasikiniai tolygaus skaitmeninio priartinimo ir fokusavimo žiedai yra sumontuoti ant objektyvo vadovaujantis įprastu profesionalių kamerų išdėstymu, o tai – idealus sprendimas tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Nuoseklus žiedų išdėstymas leidžia mėgautis aiškiu vaizdu su norimu priartinimu greitai ir įdėjus minimaliai pastangų.

Vertikaliai simetriškas valdymo mygtukų išdėstymas leidžia „Telos“ naudoti abejomis rankomis išlaikant tą patį komforto lygį – mygtukai išdėstyti eile ant viršutinės panelės. Nuimamas delno diržas gali būti perkeltas į kairę ar dešinę prietaiso pusę priklausomai nuo naudotojo poreikių.

Dar didesniam prisitaikymui ir naudojimo patogumui „Telos“ turi pagal naudotojo poreikius pritaikomą valdymą ir vartotojo sąsają. Naujieji termoviziniai monokliai išsiskiria pažangiu funkcionalumu, tačiau nuspręsti, kurios funkcijos yra svarbiausios, gali naudotojas – jam tereikia pasinaudoti galimybe pakeisti meniu punktų tvarką ir priskirti mygtukams jų funkcijas.

Pasiruošęs nuožmiausioms sąlygoms

Naująjį „Telos LRF XP50“ vienu įkrovimu stebėjimui galėsite naudoti daugiau nei 8 valandas. Visiškai naujai LPS 7i greitai pakeičiamai ličio jonų baterijai nereikia specialaus įkroviklio – tiesiog prijunkite ją prie bet kokio maitinimo adapterio su USB-C tipo jungtimi ir įkraukite ją naudodami „Power Delivery“ greito įkrovimo protokolą. Be to, LPS 7i palaiko belaidį įkrovimą.

„Telos“ termoviziniai jutikliai sukurti sudėtingoms laukinės gamtos sąlygoms. Jie puikiai veikia net ir esant ekstremalioms temperatūroms nuo -25 iki +50 °C. Prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui net ir pilnai juos panardinus.

Be to, guma padengtas „Telos“ korpusas yra išskirtinės kokybės ir atsparus nusidėvėjimui. Jis neslysta esant drėgnam orui ir tvirtai bei natūraliai laikosi medžiotojo rankoje. Galiausiai, korpusą lengvą valyti, o savo originalią išvaizdą jis išlaiko ilgą laiką.

Specialiai sukurtas ergonomiškas ir funkcionalus dėklas

Naująjį „Telos“ gausite stilingame, vartotojui draugiškame ir patogiame dėkle. Sukurtas specialiai šiam prietaisui, jis idealiai tinka, kai medžiotojas daug ir greitai juda, tad privalo turėti galimybę greitai išimti prietaisą iš dėklo ar įdėti jį atgal.

Tvirtinimo diržų sistema optimaliai paskirsto svorį ant medžiotojo kūno, sumažinant krūvį pečiams, nugarai ir kaklui bei užtikrinant laisvą, patogų judėjimą, lankstymąsi ar sukimąsi nesibaiminant, kad prietaisas iškris. Be to, „Telos“ dėklas turi papildomus dirželius tvirtinimui prie liemens diržo ar „Molle“ tvirtinimo sistemos, įskaitant kuprines ir karinę aprangą.

„Telos“ linija pasirodys pirmąjį 2023-ųjų metų ketvirtį.

Kviečiame užsukti į mūsų stendą 4A-100 „IWA OutdoorClassics 2023“ parodoje ir patirti naująją „Telos“ atnaujinamų termovizinių monoklių liniją savo rankomis.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com