lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Axion 2 XQ35“ ir „Axion 2 LRF XQ35“: geresnė kokybė už geresnę kainą

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ su džiaugsmu pristato „Pulsar Axion 2 XQ35“ ir „Axion 2 LRF XQ35“. Palyginus su ankstesniais „Axion“ terminio vaizdo monokliais, „Axion 2 XQ“ serija pasižymi patobulinta vaizdo kokybe ir ilgesniu veikimo laiku. Aukščiausios kokybės europietiškas dizainas bei tiksliausias atstumo matavimas iš visų šios klasės prietaisų dabar prieinamas už geresnę kainą nei bet kada anksčiau.

Pristatydami naujuosius prietaisus „Axion 2“, „Pulsar“ dar kartą įrodo esantys žingsniu priekyje kuriant unikalias termovizijos technologijas. Patobulinti „Axion 2 XQ“ algoritmai lemia geresnę vaizdo kokybę ir žymiai ilgesnį veikimo laiką. Monoklis su integruotu lazeriniu tolimačiu suteikia medžiotojui galimybę tiksliai įvertinti atstumą norint tinkamai nusitaikyti. Itin aukštos kokybės sutvirtintas magnio lydinio korpusas patikimai apsaugo prietaisą, tad jis neabejotinai taps nepamainomu medžioklės kompanionu.

Europietiška kokybė

Naujieji „Axion“ įrenginiai išsiskiria Prancūzijoje pagamintais itin jautriais „Lynred“ jutikliais su 384x288 pikselių skiriamąja geba (pikselių dydis 17 mikronų). Tai užtikrina kokybišką detalių atpažinimą net ir esant sudėtingoms stebėjimo sąlygoms, kai temperatūrų kontrastas labai žemas. Net ir mažiausi temperatūrų skirtumai bus aiškiai matomi esant krituliams, rūkui ar drėgmei.

Drąsiai imkite „Axion“ su savimi į ilgą ir atšiaurią kelionę miške. Prietaisas skirtas dažnai naudoti esant sudėtingoms oro sąlygoms. Aukštos kokybės magnio lydinio korpusas lengvas, bet patvarus. Jis patikimai apsaugo vidinius prietaiso komponentus nuo smūgių, kritimų, drėgmės, karščio ir šalčio. Be to, metalinis korpusas efektyviai pašalina šilumą iš elektronikos, sumažindamas vaizdo triukšmą ir pagerina įrenginio veikimo nuoseklumą ilgo stebėjimo metu.

Geresnės kokybės vaizdas – džiaugsmas akims

Mes, aistringi gamtos gerbėjai, siekiame geriausios vaizdo kokybės ir aptikimo efektyvumo, todėl „Pulsar“ 2-osios kartos „Axion“ įrenginiai turi galingą „Germanium F35/1.0“ greitos diafragmos objektyvą. Ši optika užtikrina aukštą infraraudonųjų spindulių perdavimą LWIR diapazone. Didelis dėmesys skiriamas optinių lęšių elementų gamybai, todėl „Axion 2 XQ“ jutiklio sukuriamas vaizdas itin aiškus ir ryškus.

Greitos diafragmos objektyvas kartu su itin jautriu „Lynred“ jutikliu sukuria išskirtines aptikimo galimybes. Standartinį 1,8 m aukščio objektą visiškoje tamsoje galima aptikti iki 1300 metrų atstumu.

Naujieji „Axion“ įrenginiai išsiskiria didelio kontrasto AMOLED ekranu su patobulintu spalvų perteikimu. Nustebsite pamatę, koks aiškus ir kontrastingas vaizdas jūsų ekrane.

Patobulinti algoritmai optimaliam stebėjimui

Naujieji vaizdo apdorojimo algoritmai, patobulintas ryškumas ir kontrastas bei trys vaizdo padidinimo lygiai padeda greitai aptikti ir identifikuoti taikinį iš didelio nuotolio esant skirtingoms oro ir temperatūros sąlygoms.

Be to, „Axion 2 XQ“ monokliai pasižymi išskirtinai plačiu 10,7° arba 18,2 m matymo lauku 100 metrų atstumu. Šie patobulinti monokliai puikiai tinka stebėti dideles teritorijas ir judančius objektus.

Kad vaizdas būtų dar aiškesnis, pasirinkite funkciją „Picture in Picture “. Ekrano viršuje atsiradus papildomam langui, stebėsite 2 ar 4 kartus padidintą vaizdą.

Lazerinis tolimatis – tiksliam sprendimui

Axion 2 XQ“ LRF versija papildyta integruotu lazeriniu tolimačiu, svarbiu komponentu norint tiksliau suvokti atstumą ir priimti teisingą sprendimą. Tolimatis, kurio diapazonas siekia iki 1000 metrų, leidžia matuoti atstumus vienu matavimu ir nepertraukiamo nuskaitymo režimais ± 1 metro tikslumu, kad būtų galima tiksliai įvertinti situaciją. Žinodami tikslų atstumą, galėsite įvertinti aplinkos ypatumus ir kitus svarbius veiksnius.

Taupantis vietą ir laiką

Teigdami, kad „Axion 2 XQ35“ yra geriausias pasirinkimas, būtent tai ir turime mintyje! Kišeninio dydžio prietaisas sveria vos 350 gramų. Dėl simetriško mygtukų išdėstymo viršutiniame skydelyje prietaisą lengva suimti ir valdyti tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams medžiotojams.

Šis įrenginys ne tik taupo erdvę, bet ir pasižymi itin trumpu įjungimo laiku: dėl greitos diafragmos F35/1.0 objektyvo prietaisas pradeda veikti per 5 sekundes jį įjungus. Greitas įjungimas padeda taupyti akumuliatoriaus energiją – prireikus jį galima įjungti ir išjungti akimirksniu.

Tiesą sakant, mes padvigubinome naujųjų „Axion“ veikimo laiką! Didelės talpos APS5 įkraunama baterija užtikrina iki 11 valandų nepertraukiamą prietaiso veikimą, o išimti ir pakeisti bateriją užtrunka vos kelias sekundes.

Išsaugokite prisiminimus

Atnaujinome „Axion 2 XQ“ (taip pat ir LRF versiją) integruota vaizdo įrašymo programa. Vidinė atmintis gali saugoti daugybę vaizdo įrašų ir dešimtis tūkstančių nuotraukų. Įsigykite įrenginį ir saugokite 16 GB duomenų „Pulsar“ debesies saugykloje nemokamai!

Patobulintas integruotas „Wi-Fi“ ryšys leidžia prijungti „Axion 2 XQ“ prie „Android“ ir „iOS“ išmaniųjų telefonų per „Stream Vision 2“ mobiliąją programėlę. Tai atveria plačias galimybes, įskaitant belaidžio įrenginio programinės įrangos atnaujinimus, realaus laiko vaizdo perdavimą iš įrenginio į išmaniojo telefono ekraną, informacijos talpinimą socialinėje erdvėje bei nuotolinį skaitmeninio įrenginio funkcijų valdymą ir prieigą prie „Pulsar“ naujienų transliavimo.

Pilnas funkcinių privalumų rinkinys

Axion 2 XQ35“ ir „Axion 2 LRF XQ35“ – tai aukščiausios kokybės funkcijos už prieinamą kainą:

  • Patobulinti vaizdo apdorojimo algoritmai
  • Aukštos kokybės sustiprintas magnio lydinio korpusas
  • Ilgesnis baterijos veikimo laikas. Vienu įkrovimu 11 valandų veikianti baterija.
  • Didelio jautrumo „Lynred“ jutiklis 384x288 pikselių / 17µm
  • Greitos diafragmos objektyvas F35/1.0 / greitas įjungimas
  • Patobulintas „Wi-Fi“ ryšys, palaikantis 2.4 / 5 GHZ radijo bangų dažnius
  • Integruotas lazerinis tolimatis (iki 1 km)
  • Geresnė kaina už geresnę kokybę
  • 1300 m aptikimo diapazonas
  • Didesnis nei 10 laipsnių matymo laukas
  • Kišeninis dydis ir lengvas svoris
  • Vaizdo didinimas nuo 2 iki 8 kartų
  • Integruotas nuotraukų ir vaizdo įrašymo įrenginys
  • 16 GB nemokamos talpos debesyje
  • Didelio kontrasto AMOLED ekranas
  • 8 spalvų palečių pasirinkimas
  • Nuotolinis veikimas per išmanųjį telefoną ir programinės įrangos atnaujinimas naudojant „Stream Vision 2“ programėlę
  • IPX7 atsparumas vandeniui

Techninės charakteristikos:

SKU

77478

77479

Modelis

Axion 2 XQ35

Axion 2 LRF XQ35

Lazerinis tolimatis

Ne

Taip

Skiriamoji geba

384x288

Pikseliai, µm

17

Ekrano tipas

VGA AMOLED

Objektyvas

F35/1.0

Didinimas

2-8x

Aptikimo diapazonas, m

1300

FOV °

10.7х8.0

Matmenys, mm

152x50x74

152x74x75

Svoris, g

300

350

Axion 2 XQ35“ ir „Axion 2 LRF XQ35“ pasirodys prekyboje pirmame 2022 m. ketvirtyje.

Sužinokite daugiau apie „Pulsar“ įrenginius:

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com