lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimas 3.1: į „Termion 2 LRF XP50“ pridedami balistiniai skaičiavimai

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi galėdama pranešti apie įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimą 3.1 „Pulsar“ flagmanui – „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ taikikliui. Atnaujinę savo taikiklį naujausia programine įranga, galėsite naudoti balistinius skaičiavimus tiksliam šaudymui iš didelių nuotolių ir sujungti savo prietaisą su naująją „Stream Vision Ballistics“ mobiliąja programėle. Prašome įsitikinti, kad naudojate naujausią mobiliosios programėlės versiją (1.0.3) – kitu atveju balistiniai skaičiavimai gali būti netikslūs.

Praturtinta balistiniais skaičiavimais

Šis atnaujinimas suteikia balistinį algoritmą, kuris leidžia jums apskaičiuoti kulkos trajektoriją ir parodo siūlomą taikymosi tašką ant jūsų „Thermion“ ekrano. Šiai funkcijai reikia aktyvuoti lazerinį tolimatį taikiklio nustatymų pagrindiniame meniu.

Kad sujungtumėte savo „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ su naująja „Stream Vision Ballistics“ programėle, jums savo taikiklyje reikės aktyvuoti „Bluetooth“ prisijungimą, kurį rasti galite pagrindinio meniu juostoje.

Pilno funkcionalumo naujoji mobilioji „Pulsar“ programėlė leidžia kurti atskirus individualius balistinius profilius ir sukelti juos į savo termovizinį taikiklį. Kai profiliai sėkmingai sukelti į taikiklį, programėlę galima atjungti. Skaičiavimus atlieka pats taikiklis.

Optimizuotas lazerinio tolimačio veikimas

Programinės įrangos atnaujinimas 3.1 suteiks papildomas matuojamo atstumo indikacijas ekrano centre, šalia taikymosi tinklelio. Šią papildomą funkciją galima įjungti pagrindiniame prietaiso meniu.

Mes taip pat optimizavome lazerinio tolimačio naudojimą didesniam patogumui. Du trumpi LRF mygtuko paspaudimai – viskas, ko reikia norint gauti tikslų atstumo matavimą. Pirmasis paspaudimas aktyvuoja tolimatį, antrasis – išmatuoja atstumą ir aktyvuoja balistinius skaičiavimus, jei ši funkcija įjungta pagrindiniame meniu.

Nepriekaištingas skaitmeninio priartinimo naudojimas

Be to, naujasis programinės įrangos atnaujinimas perėjimą tarp skirtingų priartinimo lygių (1x, 2x, 4x ir 8x) padaro beveik tokį patį sklandų ir tolygų kaip optinio priartinimo. Tai pašalina diskomfortą, kai matymo laukas staigiai sumažėja, ir leidžia paprasčiau išlaikyti dėmesį į taikinį priartinant vaizdą.

Mes taip pat pakoregavome tikslaus priartinimo žingsnį patogesniam stebėjimui:

  • Priartinimo žingsnis1x diapazone 2x–4x
  • Priartinimo žingsnis2x diapazone 4x–8x
  • Priartinimo žingsnis4x diapazone 8x–16x