lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimas 3.1.001: balistiniai skaičiavimai dar didesnei „Thermion“ naudotojų daliai

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi galėdama pranešti apie programinės įrangos atnaujinimą 3.1.001, skirtą dar daugiau „Pulsar“ taikiklių, tiksliau – Thermion 2 LRF XQ50 Pro ir Thermion 2 LRF XG50. Kaip ir prieš tai išleistas atnaujinimas „Pulsar“ flagmanui „Thermion 2 LRF XP50 Pro“, šis atnaujinimas leis naudotis balistiniais skaičiavimais tiksliam šaudymui iš didelių nuotolių ir suporuoti prietaisus su naująja „Stream Vision Ballistics“ mobiliąja programėle. 

Prašome įsitikinti, jog naudojate atnaujintą mobiliosios programėlės versiją 1.0.3, kad užtikrintumėte teisingus balistinius skaičiavimus.

Tikslumas iš didesnių nuotolių

Abu aukščiau paminėti termoviziniai taikikliai turi tikslius lazerinius tolimačius ir aukštesnį bazinį priartinimą, dėl ko jie puikiai tinka tiksliam taikymuisi iš didesnių atstumų. Tokiose situacijose balistiniai skaičiavimai tampa nepakeičiami. Balistinės informacijos žinojimas leidžia greitai įvertinti kulkos kritimą ir iškart reaguoti į įvairius medžioklės scenarijus.

Praturtinta balistiniais skaičiavimais

Šis atnaujinimas pristato balistinį algoritmą, kuris leidžia apskaičiuoti kulkos trajektoriją ir parodo siūlomą taikymosi tašką „Thermion“ ekrane. Šią funkciją reikia aktyvuoti LRF (lazerinio tolimačio) nustatymuose taikiklio pagrindiniame meniu.

Kad sujungtumėte „Thermion“ su „Steam Vision Ballistics“ programėle, jums reikės aktyvuoti „Bluetooth“ prisijungimą taikiklyje – šią funkciją dabar rasite pagrindinio meniu juostoje.

Pilno funkcionalumo „Pulsar“ mobilioji programėlė leidžia sukurti kelis individualius balistinius profilius ir įkelti juos į termovizinį taikiklį. Tai sėkmingai padarius, programėlę galima atjungti. Skaičiavimus atlieka pats taikiklis.

Optimizuotas lazerinio tolimačio darbas

Įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimas 3.1.001 leis matyti papildomas matuojamo atstumo indikacijas ekrano centre, šalia taikymosi tinklelio. Šią papildomą funkciją galima įjungti pagrindiniame prietaiso meniu.

Be to, mes taip pat optimizavome lazerinio tolimačio naudojimą didesniam komfortui. Du trumpi LRF mygtuko paspaudimai – viskas, ko reikia norint gauti tikslų atstumo įvertinimą. Pirmasis paspaudimas aktyvuoja tolimatį, antrasis – išmatuoja atstumą ir aktyvuoja balistinius skaičiavimus, jei ši funkcija įjungta pagrindiniame meniu.

Nepriekaištingas skaitmeninio priartinimo naudojimas

Dar daugiau – programinės įrangos atnaujinimas leis pereiti į skirtingus skaitmeninio priartinimo lygius taip tolygiai, tarsi naudotumėtės optiniu priartinimu. Dėl to priartinant vaizdą bus paprasčiau išlaikyti dėmesį ties taikiniu.

Kartu atnaujinome ir tikslaus priartinimo pakopas, taip stebėjimą padarydami dar patogesnį. Dabar priartinimo pakopos didės kartu su vaizdo priartinimo lygiu.

Naująją „Stream Vision Ballistics“ mobiliąją programėlę galima suporuoti su šiais „Pulsar“ taikikliais:

  • „Thermion 2 LRF XP50 Pro“,
  • „Thermion 2 LRF XQ50 Pro“,
  • „Thermion 2 LRF XG50“.

Balistiniai skaičiavimai – netrukus ir „Trail“ produktų linijai

Džiugi žinia Trail naudotojams. Programinės įrangos atnaujinimas šiems „Pulsar“ prietaisams jau ruošiamas ir netrukus bus pristatytas. Mūsų inžinieriai sunkiai dirba, kad balistinius skaičiavimus padarytų prieinamus ir daugelio mėgstamoje „Trail“ termovizinių taikiklių linijoje. Prašome sekti „Pulsar“ naujienas dėl daugiau informacijos.

www.pulsar-vision.com 

support@pulsar-vision.com