lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Išskirtinės „Helion 2 XP50“ savybės

Šis „Pulsar Helion 2 XP50“ termovizorius pasižymi daugybe funkcijų ir kiekvieną medžioklę paverčia nepamirštama patirtimi. Papasakosiu, kuo šis prietaisas išskirtinis ir į kokias funkcijas reikia atkreipti dėmesį, jei nusprendėte įsigyti termovizorių.

Juk visi norime atrasti kokybišką įrangą, kuria galėsime mėgautis ne vienerius metus ir kurios savybės visiškai atitinka kainą.

Aptikimo nuotolis

Matykite toliau pasinaudodami „Helion 2“ galimybe aptikti suaugusio žmogaus dydžio šilumą skleidžiančius objektus, esančius net už 1800 metrų! 12,4‘ x 9,3' regėjimo laukas leidžia lengvai nuskaityti plačią teritoriją. 2,5 kartų optinis didinimas ir skaitmeninis priartinimas iki 8 kartų suteikia galimybę identifikuoti mažesnius objektus. Naudokite vaizdo vaizde funkciją, jeigu pagrindinėje ekrano dalyje norite stebėti visos aplinkos vaizdą, o  ekrano kampe – padidintą tam tikrą dalį.

Išskirtinė vaizdo kokybė

Helion 2“ įdiegta termovizorinė technologija naktinės medžioklės metu iš tiesų suteikia išskirtinįę patirtį. Jei šį ieškiklį sulygintume su televizoriumi, kurį renkantis yra vertinama rezoliucija, tai šis prietaisas būtų geidžiamiausių modelių sąrašo viršuje. 640 x 480 px raiškos ekranas sukuria įspūdingos kokybės vaizdą, todėl pastebėti ir atpažinti taikinį tampa kur kas lengviau. Mažesnės raiškos ekranai turi tik 76 800 pikselių (320 x 240 px raiška), o 640 x 480 px raiškos „Helion XP50“ ekranas turi net 307 200 pikselių. Su 640 skyros prietaisu galite matyti objektus, esančius DVIGUBAI toliau, nei su 320 skyros prietaisu.

Kodėl perkant termovizorių svarbu atsižvelgti į rezoliuciją? Didesnė skiriamoji geba leidžia pastebėti mažesnius taikinius iš didesnio nuotolio, o tai visada yra privalumas. Mėgaukitės žaibišku 50 Hz kadrų dažniu, užtikrinančiu ryškų ir detalų vaizdą.

Šis įrenginys taip pat turi didelės skiriamosios gebos AMOLED (aktyviosios matricos organinį šviesos diodų) ekraną, kuriame prie OLED panelės yra pridėtas plonas pusiau laidžios plėvelės sluoksnis, leidžiantis greičiau aktyvuoti kiekvieną pikselį. Vaizdo kokybė taip pat priklauso nuo kadrų dažnio. Šiuo atveju ekranas yra net 1000 kartų greitesnis nei LCD tipo ekranai ir puikiai tinka aukštos skiriamosios gebos ekranams.

Įkraunamos baterijos – pamirškite standartines baterijas

Patogi savybė – įkraunamos baterijos. Vienos įkrovos pakanka prietaisui veikti iki 8 valandų. Labai dažnai kitų modelių termovizoriai veikia nuo CR123 baterijų. Deja, išlaidos šioms baterijoms gali kirsti per piniginę. „Helion 2“ baterijų bloką paprasta įdėti ir išimti. Dar vienas baterijų bloko privalumas – jį galima naudoti ir kituose „Pulsar“ prietaisuose, pavyzdžiui „Trail“, „Helion“ ir „Digisight Ultra“. Baterijų bloką įkrausite jį prijungę prie automobilio kroviklio, nešiojamojo maitinimo šaltinio arba paprasto kroviklio.

Spalvų paletės

Priklausomai nuo aplinkos, kurioje esate, galite rinktis patogiausią spalvų paletę iš aštuonių galimų variantų. Galimi variantai: standartinė „juoda–karšta“ arba „balta–karšta“, taip pat „karšta–raudona“, raudonas monochromas, ultramarinas, violetinė ir sepija.

Patvarumas. Sukurtas tarnauti.

„Helion 2 XP50“ priskiriamas IPX7 kategorijai. Ką tai reiškia? IP klasifikacija įvertina laipsnį ir apsaugą, kurią suteikia mechaniniai korpusai ir kitos elektros prietaisų apsaugos nuo vandens, dulkių ir kitokio poveikio. Esant tokiam aukštam reitingui, netyčia įmetus įrenginį į vandenį iki 1 metro gylio, jis bus saugus iki 30 minučių. Bet kuris įrenginys, priklausantis IPX7 klasei, laikomas atspariu drėgmei, todėl galite būti ramūs net ir medžiodami lietuje! Šis įrenginys yra sukurtas naudoti lauke, atsparus rūkui, šalčiui ir paruoštas veikti net pačiose atšiauriausiose vietovėse.

Technologijos

Be visų bazinių funkcijų, šis prietaisas dar turi atnaujinamą programinę įrangą, integruotą „Wi-Fi“ ir specialiai „Pulsar“ terminiams prietaisams pritaikytą programėlę. Atnaujinti „Helion 2“ programinę įrangą yra kaip niekada paprasta: tiesiog susiekite įrenginį su programėle naudodami integruotą „Wi-Fi“ ir atsisiųskite naują aparatinę-programinę įrangą bei naujinimus. Prisijunkite prie „Stream Vision“ programėlės, kuri leidžia naudoti išmanųjį telefoną kaip ekraną arba atsisiųsti vaizdo įrašus iš „Helion 2“ tiesiai į telefoną, kad juos būtų galima akimirksniu peržiūrėti. Betarpiška prieiga prie vaizdo įrašų praverčia tamsoje stebint ir ieškant nugaišusių gyvūnų. Jei nežinote, nuo ko pradėti ieškoti gyvūno medžioklės metu, tiesiog atsisiųskite ir peržiūrėkite vaizdo įrašą, kuris padės jums susiorientuoti.

Patogus naudoti

Ar sunku naršyti įrenginio meniu net ir visiškoje tamsoje? Tikrai ne. Įrenginys valdomas tik penkiais mygtukais, todėl jį valdyti labai paprasta. Naudotojo vadove pateikiamos aiškios ir paprastos instrukcijos, kad naudotojas galėtų lengvai suprasti funkcijas ir išmokti jomis naudotis.  Prietaisą galima valdyti viena ranka, nenukreipiant dėmesio nuo to, kas dedasi priešakyje. Reguliuojamas fokusavimo žiedas leidžia šiek tiek koreguoti vaizdą, kad jūsų reginys būtų aiškus ir ryškus.

Integruotas vaizdo įrašymo įrenginys

Išskirtinė funkcija, kuri išties išskiria šį įrenginį iš daugelio jo konkurentų, yra integruota vaizdo įrašymo galimybė su 16 GB vidine atmintimi. Be to, įrenginį galima lengvai valdyti viena ranka, o vaizdo įrašymo funkcija aktyvuojama vieno mygtuko paspaudimu. Norite sustabdyti vaizdo įrašymą? Tiesiog dar kartą paspauskite įrašymo mygtuką, ir, voilà, jau galite peržiūrėti savo įrašą bei pasinerti į prisiminimus.

Kokia „Helion 2 XP50“ komplektacija?

Į bazinę įrenginio komplektaciją įeina viskas, ko reikia, kad galėtumėte leistis į medžioklę: baterijų blokas, baterijų kroviklis, 220-USB jungtis, dirželis, šluostė valyti objektyvui, naudotojo vadovas, garantijos kortelė ir net paminkštintas krepšys, kuriame galėsite saugiai laikyti ir neštis prietaisą. Šią įspūdingą komplektaciją dar papildo puikūs „Pulsar“ konsultantai, kurie visuomet maloniai atsakys į visus jūsų klausimus ir padės išspręsti iškilusias problemas. „Pulsar“ yra gerai žinomas ir gerbiamas už savo produktų palaikymą bei garantijos įsipareigojimų vykdymą. Įmonės tikslas, kad jų produktų naudotojai būtų visiškai patenkinti įsigytais aukščiausios klasės įrenginiais.

Pabaigai galiu pasakyti, kad esu visiškai tikras, kad nerasite patikimesnio, daugiau funkcijų turinčio įrenginio su geresniu garantiniu ir klientų aptarnavimu nei „Pulsar“. Atsižvelgiant į šio įrenginio kokybę ir patvarumą, neturėtų kilti daugiau klausimų, kurio gamintojo termovizorinį prietaisą pasirinkti. Ar minėjau, kad jis yra su įkraunamomis baterijomis, kurių pakaks 8 valandoms ir kad yra vaizdo įrašymo funkcija? Tiesiog norėjau įsitikinti, kad tikrai paminėjau šiuos dalykus, nes jie yra mano favoritai. Be abejo, bet kuris „Pulsar“ produktas yra vertas kiekvieno sumokėto cento, tačiau, kalbant apie, „Helion 2 XP50“ yra vertingiausių sąrašo viršuje. Esant miške ar lauke ir ieškant gyvūnų visuomet protinga kuo mažiau judėti. Šis įrenginys ieškant gyvūnų leidžia judėti tik minimaliai ir užimti stebėtojo poziciją. Įsigykite šį prietaisą ir tapkite pranašesni už konkurentus. Atėjus laikui veikti, tikrai džiaugsitės šiuo pirkiniu!