lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Merger Duo NXP50: uncover the night

Ar kada susimąstėte, kaip atrodytų naktis žvelgiant į ją pro geriausias termovizines ir skaitmenines technologijas? Su Merger Duo NXP50, naujais ir pirmaisiais daugiaspektriniais žiūronais, galėsite atskleisti viską, kas slypi tamsoje.

Tobulas derinys geriausiems rezultatams

„Merger Duo NXP50“ žiūronai pasižymi klasikiniu, ergonomišku „Merger“ linijai būdingu dizainu. Šie daugiaspektriniai žiūronai sukurti tiems, kurie nori daugiau nei tik puikaus termovizinio vaizdo. Kad suprastumėte šio prietaiso universalumą, pakanka žinoti šiuos dalykus:

  • Termovizinis kanalas leidžia aptikti taikinį.
  • Skaitmeninis kanalas leidžia atpažinti gyvūno bruožus ir jo aplinką.
  • „Picture-in-Picture“ režimas leidžia matyti vaizdą abiem režimais iš karto.

Aptikite taikinį iš toli

Aukščiausios klasės termovizinis kanalas pasižymi itin jautriu, 640x480 pikselių rezoliucijos, Europoje pagamintu „Lynred“ jutikliu su 17 mikronų atstumu tarp pikselių centrų. Tai leidžia prietaisui išskirtinai kokybiškai aptikti taikinius net ir iš didelių atstumų bet kokiomis oro sąlygomis.

Atskleiskite daugybę informacijos

Skaitmeninis kanalas pasižymi pažangiu „Ultra-low-light Full HD“ naktiniu matymu, puikius rezultatus garantuojančiu net esant mažam apšvietimui. Su šiuo itin jautriu 1920x1200 raiškos jutikliu galėsite aiškiai identifikuoti svarbiausias gyvūno savybes. Matysite net pačias mažiausias detales!

Be to, prie „Merger Duo NXP50“ pridedame ir nuimamą 940 nm IR prožektorių su reguliuojamu apšvietimo tašku. Jis padidina skaitmeninio kanalo vaizdo detalumą net visiškoje tamsoje.

Sukurtas ilgoms ir tamsioms naktims

„Merger Duo NXP50“ žiūronai išsiskiria ypatingomis aptikimo galimybėmis. Aukštos kokybės optika ir itin jautrus jutiklis leidžia visiškoje tamsoje pastebėti 1.8 m aukščio objektą iš 1800 metrų atstumo.

Maitinimą žiūronams tiekia kombinuota dviejų baterijų sistema: įmontuotos ir keičiamos. Tai reiškia, kad vienu įkrovimu galėsite medžioti iki 10 valandų. Išsikrovusią bateriją galėsite greitai ir paprastai pakeisti net visiškoje tamsoje.

Judėjimo patogumas

Maksimaliam komfortui „Pulsar“ sukūrė ergonomišką bei stilingą dėklą, kurį patogu nešiotis miške, nes jis nevaržo judesių lankstantis ar taikantis.

Optimali diržo padėties sistema tolygiai paskirsto prietaiso svorį ir sumažina krūvį pečiams, nugarai ir kaklui. Žiūronus taip pat galima tvirtinti prie juosmens diržo su moduline „Molle“ fiksavimo sistema, įskaitant kuprines ir amunicijos liemenes. Visa tai medžiotojui leidžia patogiai jaustis ir sparčiai judėti.

Techninės savybės:

Termovizinis jutiklis: 640x480 pikselių rezoliucijos @ 17 µm
Skaitmeninis naktinio matymo jutiklis: „Ultra-low-light Full HD“ 1920x1200 pikselių rezoliucijos

Stebėjimo režimai: termovizinis, skaitmeninis, kombinuotas

Baterijos veikimo laikas: iki 10 valandų

IR prožektoriaus bangos ilgis: 940 nm

Daugiau apie „Merger Duo NXP50“ skaitykite paspaudę šią nuorodą.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com

Šilčiausi linkėjimai

Jūsų „Pulsar“ komanda