lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Merger LRF XP35“ žiūronai – kompaktiški ir efektyvūs

„Pulsar“ pirmą kartą pristato naują „Merger LRF XP35“ modelį parodoje „IWA OutdoorClassics 2024“. Tai patys kompaktiškiausi prekių ženklo žiūronai, pasižymintys plačiausiu matymo kampu ir itin jautriu šiluminiu jutikliu.

„Merger LRF XP35“ yra naujausias narys „Merger“ žiūronų linijoje, žinomoje dėl savo europietiškos kokybės, ergonomiško dizaino ir stebėjimo patogumo.

Šie žiūronai – patys lengviausi ir kompaktiškiausi „Pulsar“ žiūronų kategorijoje, o jų matymo laukas siekia net 17.8 laipsnių. Ši savybė leidžia patogiai apžvelgti dideles teritorijas iš įvairių atstumų ir visada išlaikyti budrumą nevarginant akių.

„Merger LRF XP35“ žiūronuose įmontuotas Europoje pagamintas „Lynred“ jutiklis pasižymi mažesniu nei 25 mK NETD jautrumu, kuris garantuoja išskirtinę vaizdo kokybę ir detalumą net sudėtingomis oro sąlygomis.

Naujame modelyje įmontuotas lazerinis tolimatis gali matuoti atstumus iki 1 kilometro, o žiūronų aptikimo nuotolis siekia iki 1350 metrų, todėl galėsite visada patikimai įvertinti situaciją ir priimti tikslingus sprendimus. 

„Merger LRF XP35“ žiūronuose veikia dviguba baterijų sistema, kurią sudaro įmontuota ir keičiama baterijos. Pilnai įkrautos, drauge jos veikia iki 9 valandų.

Užsukite į „Pulsar“ stendą „IWA OutdoorClassics 2024“ parodoje ir patys patirkite naujojo „Merger LRF XP35“ privalumus!

Daugiau apie šiuos žiūronus skaitykite šiame puslapyje.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com

Šilčiausi linkėjimai

Jūsų „Pulsar“ komanda