lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

“Merger LRF XP50”: geriausias termovizorius savo klasėje

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi galėdami pranešti apie “Pulsar 2022“ linijos naujieną: „Merger LRF XP50“ terminio vaizdo žiūronus. Tai naujas stebėjimo iš toli, komforto, detalaus vaizdo ir kokybės lygis, tai pažangiausias funkcionalumas ir našumas vienuose klasikinio dizaino žiūronuose.

Idealus pasirinkimas ilgoms stebėjimo sesijoms

„Merger LRF XP50“  žiūronų optinė konstrukcija visiškai atsižvelgia į žmogaus regėjimo pobūdį. Žmogaus smegenys yra pasirengusios gauti vizualią informaciją iš dviejų kanalų vienu metu ir sujungti visa tai į vieną bendrą vaizdą. Stebint per vieno lęšio monoklį reikia itin didelių smegenų pastangų, kad būtų panaikintas standartinis regėjimo suvokimo algoritmas. Taigi, mes galime greitai pajusti nuovargį.

Žiūronuose su dviem lęšiais šios problemos nebelieka, o rezultatas yra natūralesnė ir išsamesnė stebimų objektų išvaizda, net ir esant žemam temperatūrų kontrastui. Su „Merger“ vaizdu mėgausitės ilgiau nei bet kada iki šiol! Be to, galimybė reguliuoti atstumą tarp lęšiukų, reiškia kad jie gali būti pritaikyti individualiems kiekvieno vartotojo poreikiams ir nelieka vietos netikslumams.

Beprecedentis naudojimo komfortas

„Merger LRF XP50“ ergonomika atsiskleidžia vos tik paėmus įrenginį į rankas. Visos svarbiausios funkcijos pasiekiamos vieno mygtuko paspaudimu. Puikus valdymo mygtukų išplanavimas leidžia patogiai naudotis įrenginiu bet kuria ranka. „Merger“ termovizoriniai žiūronai yra klasikinio dizaino, ergonomiški žiūronai skirti naudoti dienos metu.

Visada geriausias vaizdas

Naujasis „Merger“ sujungia visus geriausius, šiuo metu galimus komponentus ir funkcijas, o tai lemia neįtikėtinai ryškius ir išsamius objektų ir fonų vaizdus. Su nauja elektronikos platforma ir patobulintais vaizdo apdorojimo algoritmais, žiūronai leidžia naujai pažvelgti į vaizdo optimizavimą bet kokiais tikslais ir esant bet kokioms sąlygoms.

Galingas 640x480/17μm prancūzų gamybos „Lynred“ terminio vaizdo jutiklis su NETD <25mK užtikrina puikų detalių atpažinimą net ir atšiauriausiomis oro sąlygomis, kai šiluminis kontrastas yra žemas. Tai lemia ryškų, kontrastingą vaizdą, geresniam gyvūnų, jų galūnių ir net menkiausių detalių, tokių kaip šakos, lapai, žolė ar reljefas identifikavimui.

Galutinis „Merger“ aptikimo efektyvumas pasiekiamas derinant itin jautrų šiluminį jutiklį ir F50/1.0 diafragmos „Germanium“ objektyvą. Objektyvo galia ir jutiklio jautrumas užtikrina išskirtines aptikimo galimybes. Standartinį 1,8 m. aukščio objektą galima aptikti iki 1800 m. atstumu net ir visiškoje tamsoje.

Patikimas kompanionas kuris jūsų nenuvils

Su naujuoju „Merger LRF XP50“ galėsite tiksliai įvertinti atstumą iki taikinio, kuris būtinas taikliam šūviui. Įmontuotas lazerinis ieškiklis (kurio aptikimo diapazonas yra iki 1800 m.) telpa į vieną optinį kanalą. Tai leidžia vienu matavimu ir nepertraukiamo nuskaitymo režimais matuoti iki 1000 m. atstumus ± 1 m. tikslumu, kad būtų galima greitai ir tiksliai įvertinti scenarijų.

Žiūronais galėsite naudotis iki 10 valandų vienu akumuliatoriaus įkrovimu. Be to, dvigubo akumuliatoriaus sistema leidžia greitai pakeisti vieną iš baterijų neišjungiant įrenginio net ir esant visiškai tamsai.

Šis patikimas kompanionas skirtas dažnam ir intensyviam naudojimui. Aukštos kokybės sustiprintas magnio lydinio korpusas yra lengvas, bet itin stiprus. Jis patikimai apsaugo vidinius prietaiso komponentus nuo smūgių, lašų, drėgmės, karščio ir šalčio. Tuo pačiu metu metalinis korpusas efektyviai iš elektronikos išsklaido karštį, sumažina vaizdo triukšmą ir padidina veikimo nuoseklumą ilgo stebėjimo metu.  

Naujasis „Merger LRF XP50“ yra unikalus savo funkcionalumu ir plačiomis galimybėmis:

  • Klasikinis dizainas ir kompaktiškas dydis
  • Komfortabilumas ilgų stebėjimų metu
  • Tikslus lazerinis diapazono ieškiklis su 1000 m. matavimo atstumu
  • Didelės raiškos termovizorinis jutiklis su 640x480 pikseliais @ <25 mK NETD
  • Patobulinti vaizdo apdorojimo algoritmai su trimis vaizdo stiprinimo lygiais
  • F50/1.0 diafragmos „Germanium“ objektyvas
  • Iki 1800 m. aptikimo diapazonas
  • Dvi atskiros baterijos – iki 10 valandų nepertraukiamo veikimo vienu įkrovimu
  • 2,5x-20x kintantis didinimas
  • Aukštos kokybės sustiprintas magnio lydinio korpusas
  • Integruotas nuotraukų ir vaizdo įrašymo įrenginys, plius 16 GB nemokamos vietos debesyje
  • Nuotolinis veikimas ir programinės įrangos atnaujinimas iš „iOS“ ir „Android“ įrenginių per „Stream Vision 2“ programėlę
  • Patobulintas „Wi-Fi“ ryšis su 2,4/5 GHZ bangų palaikymu
  • Du didelio kontrasto „AMOLED“ ekranai
  • 8 spalvų palečių pasirinkimas
  • IPX7 atsparumas vandeniui
  • Platus darbinės temperatūros diapazonas (-25 iki +50C)

Techninės charakteristikos:

SKU

77465

Modelis

Merger LRF XP50

Skiriamoji geba

640x480

Pikseliai, µm

17

Ekrano tipas

AMOLED

Objektyvas

F50/1.0

Didinimas

2,5x-20x

Aptikimo diapazonas, m

1800

FOV, °

12.4x9.3

Matmenys, mm

196x143x76

Svoris, g

0,8

„Merger LRF XP50“ bus vienas svarbiausių „Pulsar“ akcentų „IWA & OutdoorClassics 2022“, pirmaujančioje tarptautinėje medžioklės, šaudymo sportų, veiklų lauke ir saugumo mugėje. Laukiame jūsų Niurnberge! Naujieji žiūronai pasirodys jau antrąjį 2022 metų ketvirtį.

Sužinokite daugiau apie „Pulsar“ įrenginius:

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com