lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Mobilioji programėlė „Stream Vision 2 Beta“ atveria naujas galimybes „Pulsar“ naudotojams

Nuo šiol „Pulsar“ optinių prietaisų naudotojai savo įrenginius gali valdyti nuotoliniu būdu dar pažangesne ir funkcionalesne mobiliąja programėle „Stream Vision 2 Beta“.

Paprasta ir patogu

Naujoji programėlė leidžia sujungti termovizorinius ir skaitmeninio naktinio matymo prietaisus su „Android“ arba „iOS“ įrenginiais Wi-Fi ryšio pagalba. Mobiliuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu naudotojai gali ne tik keisti „Pulsar“ ir „Yukon“ prietaisų nustatymus bei atnaujinti jų programinę įrangą, bet taip pat naudoti mobilųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį kaip duomenų peržiūros priemonę, vaizdo ieškiklį ar optinių prietaisų valdymo pultą.

Atnaujinta naudotojo sąsaja

Programėlė „Stream Vision 2 Beta“ pasižymi funkcionalesne naudotojo sąsaja. Modernesnė išvaizda ir patogesnis valdymas lemia visiškai kito lygio naudotojo patirtį. Užregistravę savo įrenginį naudotojai gali ne tik mėgautis programėlės privalumais, bet taip pat jiems suteikiama prieiga prie „Stream Vision 2 Cloud“ platformos, kurioje galima nemokamai laikyti nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Erdvė kūrybiškumui

Tai svarbus atnaujinimas daugeliui „Pulsar“ produktų naudotojų, ypač norintiems kūrybiškiau išnaudoti turimą įrangą. Pavyzdžiui, per savo išmanųjį prietaisą galite stebėti, ką mato elektrooptiniu įrenginiu besinaudojantis kolega. Kitas pavyzdys: vieną iš optinių prietaisų pritvirtintus greta gyvūnų šėryklos, galima savo išmaniojo įrenginio ekrane stebėti čia vykstantį veiksmą realiuoju laiku. Nuotraukas ir vaizdo įrašus patogu saugoti „debesų“ talpykloje ir jais dalintis socialiniuose tinkluose.

Koja kojon su inovacijomis

„Pulsar“ priklauso įmonių grupei „Yukon“. Pasaulinės optikos rinkos inovacijų lyderė nuolat skatina savo naudotojus domėtis naujovėmis ir inovacijomis. Nauja mobilioji programėlė „Stream Vision 2 Beta“ leidžia ne tik vos keliais paspaudimais atnaujinti įrenginių programinę įrangą ir pagerinti jų funkcionalumą, bet taip pat suteikia galimybę sekti optikos rinkos naujienas.

Atsisiųskite atnaujintą programėlę „Stream Vision 2 Beta“ iš parduotuvių „Google Play“ ir „Apple App Store“ jau dabar!

Plačiau apie “Stream Vision 2 Beta”:

https://www.pulsar-nv.com/ltu/produktai/557/programine-iranga/stream-vision-version-2/