lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Pulsar“ metus pradeda su trenksmu pristatydami pirmąsias naujienas parodoje „SHOT Show 2022“

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ pristato pirmąsias 2022 m. „Pulsar“ naujienas.

Termovizorių gretas papildo naujieji taikikliai „Thermion 2 LRF XP50 PRO“ ir „Talion XQ38“. O monoklių linija sutinka „Axion 2 XQ35“ bei šio prietaiso versiją su lazeriniu tolimačiu. Naujieji įrenginiai pristatomi Las Vegase vykstančioje parodoje „SHOT Show 2022“.
Kviečiame aplankyti mūsų stendą Nr. 12211 ir susipažinti su „Pulsar“ naujovėmis. Iki pasimatymo Las Vegase!

Nuotolio įvertinimas tiksliam šūviui

Pirmoji šių metų naujovė – tai ilgai lauktas terminio vaizdo taikiklis „Thermion 2 LRF XP50 Pro“. Mums pavyko užbaigti dėlionę ir atrasti jos trūkstamą dalį – klasikinį „Thermion“ dizainą papildėme įmontuojamu lazeriniu tolimačiu. Kompaktiškas lazerinis tolimatis integruotas viename optiniame kanale. Taikiklio dėka medžiotojui paprasta nustatyti tikslų nuotolį iki taikinio net 800 metrų atstumu. Pridėjus 1800 metrų aptikimo diapazoną, šis prietaisas tampa geriausiu išskirtinio taiklumo siekiančio medžiotojo pasirinkimu.

Detalus taikinio atpažinimas, patobulintas funkcionalumas ir, svarbiausia, tikslus atstumo nustatymas, veiksmingesni nei bet kada anksčiau, ir suteikia galimybę atlikti taiklų šūvį iš dar didesnio atstumo.

Pritaikyta jūsų poreikiams

Kartu su naujuoju „Thermion“ pristatome ir kompaktiškąjį terminio vaizdo taikiklį „Talion XQ38“, pasižymintį universalumu, patogumu bei patobulintu funkcionalumu.

Į vartotoją orientuotas „Talion XQ38“ dizainas sukurtas Europoje ir puikiai prisitaiko prie kiekvieno medžiotojo poreikių. Pradedant daugiataške montavimo prizme, leidžiančia tiksliai nustatyti taikiklio padėtį ant šautuvo – tiesiog stumtelėkite prietaisą pirmyn ir atgal, kol nustatysite patogiausią žiūrėjimo padėtį.

Norėdami pašalinti kuo daugiau trikdžių, sukūrėme unikalų baterijos dangtelį, kad bateriją galėtumėte greitai ir sklandžiai pakeisti net visiškoje tamsoje. Taip pat supaprastinome prieigą prie valdymo mygtukų ir įdiegėme naują jutiminę funkciją, kuri ypač patogi naktinės medžioklės metu – tikslaus fokusavimo žiedas su integruota svirtele leidžia akimirksniu sufokusuoti vaizdą net nežiūrint į taikiklį.

Geresnė kokybė už geresnę kainą

Paskutinė, bet ne mažiau džiugi naujiena – tai monoklis „Axion 2 XQ35“ ir jo versija su lazeriniu tolimačiu. Šie prietaisai išsiskiria itin jautriais Prancūzijoje pagamintais termoviziniais jutikliais „Lynred“, patobulinta vaizdo kokybe ir ilgesniu baterijos veikimo laiku. Tai aukščiausios kokybės europietiško dizaino pavyzdys, pasižymintis didžiausiu atstumo matavimo tikslumu iš visų šios klasės prietaisų rinkoje. Ir visa tai prieinama už geresnę kainą nei anksčiau.

Naujieji vaizdo apdorojimo algoritmai, patobulintas ryškumo ir kontrasto koregavimas bei trys vaizdo didinimo lygiai padeda medžiotojui iš anksto aptikti ir identifikuoti gyvūną bei jo savybes esant įvairioms oro ir temperatūros sąlygoms.

Naujasis monoklis su integruotu lazeriniu tolimačiu suteikia medžiotojui galimybę tiksliai nustatyti atstumą, o tai būtina norint priimti tinkamą sprendimą. Itin aukštos kokybės sutvirtintas magnio lydinio korpusas patikimai apsaugo prietaisą, tad jis, neabejotinai, taps atspariu ir nepakeičiamu jūsų medžioklės kompanionu.

Dėmesio!

Atkreipkite dėmesį, kad ši informacija yra skirta rinkodaros tikslams ir negarantuoja / nereiškia, kad jūsų šalyje minėtuosius prietaisus galima naudoti / parduoti / užsakyti ar naudoti kitiems tikslams. Šiai produkcijai būtina speciali licencija, pagal vietos teisės aktus jie gali būti netgi draudžiami.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com