lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Revoliucinės „Pulsar“ naujienos „IWA OutdoorClassics 2024“ parodoje

Išlaikydamas lyderio poziciją Europos termovizinių inovacijų rinkoje, „Pulsar“ dalijasi naujausiais pasiekimais šių metų „IWA OutdoorClassics 2024“ parodoje Niurnberge, Vokietijoje.

  • Nauji aukštos raiškos prietaisai: optiniai taikikliai, žiūronai ir monokliai su įmontuotais HD jutikliais.
  • Naujiena daugiaspektrinių prietaisų linijoje.
  • „Telos“ – naujosios „Pulsar“ atnaujinamų monoklių koncepcijos – linijos išplėtimas.
  • Balistinio skaičiavimo funkcija „Pulsar“ įrenginiams be lazerinio tolimačio.

Naktinis aiškumas su „Merger Duo NXP50“

„Merger Duo NXP50“ žiūronai yra naujausias modelis daugiaspektrinių prietaisų kategorijoje. Tai lygių neturintis įrenginys, kai reikia tiksliai aptikti taikinius ir atskleisti daugybę informacijos.

Šie žiūronai – patrauklus pasirinkimas, kuriame rasite pažangias termovizinę ir aukštos raiškos naktinio matymo technologijas. „Merger Duo NXP50“ veikia dviem atskirais kanalais ir siūlo daugybę naudingų funkcijų.


  • Šiluminis kanalas: itin jautrus 640x480 pikselių raiškos Europoje pagamintas „Lynred“ jutiklis su 17 mikronų atstumu tarp pikselių centrų (NETD <25 mK). Idealus variantas taikinių aptikimui tiek iš didelių, tiek iš mažų atstumų bet kokiomis oro sąlygomis.
  • Skaitmeninis kanalas: „Ultra-low-light, full-HD“ naktinis matymas, puikiai tinkantis esant net itin mažam apšvietimui. Su 1920x1200 jutikliu aiškiai matysite taikinį ir supančią aplinką.
  • Dvigubo rodymo režimas: stebėkite taikinius per abu kanalus naudodami „Picture-in-Picture“ režimą.
  • Nuimamas IR prožektorius su keičiama šviesos taško padėtimi: infraraudonųjų spindulių priedas, kuris nušvies ir tamsiausią naktį.

„Merger LRF XP35“: kompaktiški termoviziniai žiūronai su plačiu matymo lauku

„Pulsar“ plečia termovizinių žiūronų liniją ir pristato kompaktiškąjį „Merger LRF XP35“, kuris pasižymi plačiausiu matymo lauku savo kategorijoje ir itin jautriu šiluminiu jutikliu.

Šie ergonomiški, kompaktiški ir lengvi žiūronai su neįtikėtinu 17.8 laipsnių matymo kampu leidžia patogiai skenuoti didžiules teritorijas iš didelių atstumų ir visados išlaikyti budrumą nevarginant akių.

„Merger LRF XP35“ žiūronuose įmontuotas Europoje pagamintas „Lynred“ jutiklis pasižymi mažesniu nei 25 mK NETD jautrumu, kuris garantuoja išskirtinę vaizdo raišką net sudėtingomis oro sąlygomis.

Naujame modelyje įmontuotas lazerinis tolimatis gali matuoti atstumus iki 1 kilometro, o pačių žiūronų aptikimo nuotolis siekia iki 1350 metrų, todėl galėsite visada patikimai įvertinti situaciją ir priimti tikslingus sprendimus. 

„Telos“ – laikui atsparūs monokliai

Viena iš laukiamiausių „Pulsar“ naujienų – „Telos“ linijos išplėtimas. Tai – vieni išskirtiniausių prietaisų prekių ženklo istorijoje. O neseniai pristatę XL jutiklį, dabar turime visą HD rezoliucijos šeimą – žiūronus, taikiklius ir monoklius. 

  • Telos LRF XL50 (ir analogiškas modelis be lazerinio tolimačio) monoklis yra linijos flagmanas, kuriame „Pulsar“ įmontavo pirmąjį HD aukštos raiškos šiluminį jutiklį. Šis aukščiausios kokybės monoklis pasižymi plačiu matymo kampu ir išskirtine vaizdo kokybe, kuri išlieka raiški net ir stipriau priartinus vaizdą. Idealus pasirinkimas stebėjimui tiek iš toli, tiek iš arti.
  • Telos LRF XG50 ir Telos XG50 modeliai išsiskiria didesniu optiniu priartinimu, todėl tinka stebėti smulkius gyvūnus iš didelio atstumo sausu oru, esant mažam drėgnumui.
  • Kompaktiškieji Telos LRF XQ35 ir Telos XQ35 monokliai pasižymi dideliu jautrumu, kurį užtikrina NETD <25 mK šiluminis jutiklis. Puikus kokybės ir kainos santykis.
  • Rinkoje jau esantis Telos LRF XP50 pasižymi absoliučiai geriausio šiluminio jautrumo jutikliu, kurio NETD < 18 mK, ir siūlo absoliučiai geriausią našumą esant nepalankioms oro sąlygoms.

„Telos“ prietaisai skiriasi galia, dydžiu ir techniniais duomenimis, tačiau visus monoklius vienija aukščiausios klasės dizainas, vaizdo kokybė ir techninio atnaujinimo galimybė.

„Telos“ yra pirmoji „Pulsar“ termovizinių įrenginių linija, siūlanti techninio atnaujinimo galimybę. „Pulsar“ – pirmasis prekių ženklas rinkoje, teikiantis tokią paslaugą.

Šiuo metu mes ruošiame atnaujinimo koncepciją, o paslaugą ketiname paleisti šiais metais. Laukite naujienų!

„Thermion 2 LRF XL50“: naujas aukštos klasės standartas

Toliau pristatome „Thermion 2 LRF XL50“ optinį taikiklį su HD termoviziniu jutikliu.

Šis taikiklis išsiskiria visų pirma savo HD termovizinio vaizdo kokybe ir galingo jutiklio galimybėmis.

HD jutiklio rezoliucija išlaiko aukštą vaizdo kokybę net ir smarkiai padidinus vaizdą. Jis idealiai tinka šaudymui iš didelių nuotolių ir leidžia puikiai suvokti supančią aplinką dėka plataus matymo lauko.

Aukštos kokybės vaizdas, kurį generuoja naujasis 1024x768 pikselių rezoliucijos, Europoje pagamintas „Lynred“ jutiklis, yra itin aiškus, pasižymi aukšta raiška ir daugybe detalių. Tai „Thermion 2 LRF XL50“ padaro nesustabdomą, kai reikia tiksliai identifikuoti taikinius.

Be to, šaudymas iš didesnių nuotolių ar į mažesnius taikinius tampa dar efektyvesnis su vidiniais balistiniais skaičiavimais, prieinamais per „Stream Vision Ballistics“ mobiliąją programėlę.

Balistinis skaičiuotuvas be lazerinio tolimačio

Dar daugiau džiuginančių žinių moderniems taikiklių naudotojams. „Pulsar“ pristato naują įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimą, kuris leis naudotis balistiniais skaičiuotuvais taikikliuose be lazerinio tolimačio.

Po balistinių atnaujinimų taikikliams su tolimačiais, „Pulsar“ turi išskirtinę naujieną. Su naujausiu įmontuotosios programinės įrangos atnaujinimu prekių ženklas įgalina vidinius balistinius skaičiavimus ir taikikliuose be lazerinio tolimačio.


Paprasčiausiai atnaujinkite savo taikiklį ir ranka įveskite atstumus trumpajame meniu. Siūlomas taikymosi taškas bus rodomas taikiklio ekrane. Atėjo metas mėgautis naujais modernios medžioklės standartais!

„Axion XQ30 Pro“: kompaktiškas ir dar galingesnis

Ir galiausiai puikios naujienos iš pradedančiųjų kategorijos. Tai „Axion XQ30 Pro“ – patobulintas termovizinis monoklis, kuris pakeičia populiarųjį „Axion XM30F“ modelį.

Šis kišeninio dydžio monoklis yra pats kompaktiškiausias pasirinkimas „Pulsar“ produktų linijoje.

„Axion XQ30 Pro“ naudoja didesnį, jautresnį, Europoje pagamintą „Lynred“ jutiklį su NETD <25 mK, tačiau priklauso tai pačiai kainos kategorijai kaip ir jo pirmtakas. Galingesnis jutiklis generuoja detalų ir informatyvų vaizdą įvairiems nuotykiams gamtoje.

Kviečiame aplankyti „Pulsar“ stendą „IWA OutdoorClassics 2024“ parodoje ir pirmiems išbandyti visus prietaisus. Susitikime Niurnberge!

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com

Šilčiausi linkėjimai

Jūsų „Pulsar“ komanda