lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Stream Vision Ballistics“: viską keičiantis tikslumas

„Stream Vision Ballistics“: viską keičiantis tikslumas

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi pristatydama Stream Vision Ballistics – pilno funkcionalumo mobilų balistinių skaičiavimų įrankį tiksliam šaudymui iš didelių nuotolių. Aplankykite mūsų stendą #11419 „Shot Show 2023“ Las Vegase šį sausį, kad pirmieji išbandytumėte naująją mobiliąją programėlę.

Tiksli ir paprasta naudoti

„Stream Vision Ballistics“ gali būti suporuota su ją palaikančiais „Pulsar“ taikikliais per „Bluetooth“ ryšį. Tiksliems balistiniams skaičiavimams programėlė naudoja personalizuotus algoritmus.

Susikūrę profilį ir įkėlę jį į savo termovizinį taikiklį, galėsite atjungti prietaisą nuo programėlės. Skaičiavimus taikiklis darys pats. Išmatavęs atstumą, jis parodys siūlomą taikymosi tašką taikiklio ekrane. Taškas ten išliks iki kito atstumo matavimo.

Naujoji funkcija taps prieinama parsisiuntus neilgai trukus pasirodysiantį programinės įrangos atnaujinimą visiems „Thermion LRF“ taikikliams, pradedant nuo „Thermion 2 LRF XP50 Pro“. „Thermion 2 LRF XG50“ ir „Thermion 2 LRF XQ50 Pro“ sąrašą papildys netolimoje ateityje.

Programėlė taip pat galės veikti kaip atskira balistinė skaičiuoklė tradiciniams dieniniams taikikliams. Dėl trajektorijos korekcijų skaičiavimo algoritmų, programėlė yra tiksli, lanksti ir itin paprasta naudotis. Jums pakaks susikurti balistinį profilį su norima amunicija, o „Stream Vision Ballistics“ programėlė apskaičiuos vertikalias ir horizontalias korekcijas jūsų taikikliui remiantis turimais duomenimis.

Pritaikoma asmeninams poreikiams

Šios itin naudingos programėlės dėka, savo išmaniojo telefono atmintyje galėsite sukurti ir išsaugoti norimą skaičių balistinių profilių su daugybe skirtingų amunicijos konfigūracijų.

Plati amunicijos duomenų bazė apima daugybę prekės ženklų ir kalibrų, kad galėtų prisitaikyti prie visų tipų ginklų ir skirtingo šaudymo iš didelių atstumų. Be to, duomenų bazė nuolat pildoma informacija apie naują amuniciją. Galiausiai, „Stream Vision Ballistics“ leidžia korekcijų skaičiavimus su personalizuota, rankiniu būdu užtaisyta amunicija.

Naujoji mobilioji programėlė turi kelis balistinių duomenų rodymo režimus. Naudotojas gali pasirinkti tokį režimą, kuris geriausiai atitinka jo poreikius.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com