lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

TELOS: it's here

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ džiaugiasi pristatydama visiškai naujos koncepcijos, pirmųjų atnaujinamų termovizinių monoklių liniją „Pulsar Telos“. Pirmieji pasirodys „Telos LRF XP50“ ir toks pats modelis be lazerinio tolimačio. Pardavimų pradžia – šių metų rugsėjis.

Galimybė atnaujinti: produktas, kuris niekada nepasensta

„Telos“ termoviziniai monokliai sukurti taip, kad būtų nepavaldūs laikui ir visada nauji. Kaip visi puikiai žinome, aukštųjų technologijų industrijos nuolat tobulėja ir keičiasi kas metus, jei ne kas mėnesį. Termovizija – ne išimtis. Nekalbant jau apie tai, kad mūsų, žmonių, įpročiai ir norai taip pat dažnai keičiasi.

Ši produktų linija yra sukurta taip, kad prisitaikytų prie nuolat besikeičiančių kiekvieno medžiotojo poreikių. Tai pirmoji termovizinių prietaisų linija rinkoje, suteikianti techninių atnaujinimų galimybę.

Tapkite „Telos“ savininku ir įgykite galimybę pagerinti savo prietaisą ateityje. Galėsite pakeisti optiką į galingesnę, jutiklį ar ekraną – į didesnės raiškos, elektronines detales – į dar efektyvesnes. Jei panorėsite, galėsite netgi pridėti lazerinį tolimatį ar papildomus optinius kanalus, kad visada turėtumėte prietaisą, kuris atitinka jūsų poreikius, tačiau nereikalauja itin daug išlaidų.

Tai – unikalus „Pulsar“ sprendimas, siūlantis produktą, kuris keisis kartu su jūsų poreikiais ir medžiojimo ypatumais, bet praktiškai niekada nepasens.

Neįtikėtinas termovizinis jautrumas

Mums „Telos“ – tai aukščiausios kokybės ir laikui nepavaldžių sprendimų sinonimas. Pažiūrėkime į šį įspūdingą prietaisą, ką tik atvykusį iš „Pulsar“ gamyklos, iš arčiau.

Pirmasis linijos atstovas yra Telos LRF XP50 termovizinis monoklis su geriausiu Europoje pagamintu Lynred jutikliu su 640x480 rezoliucija ir 17 mikronų atstumu tarp gretimų pikselių centrų.

Didžioji naujovė yra prietaiso ekstremalus termovizinis jautrumas ir mažesnis nei 18 milikelvinų NETD. Šios jutiklio savybės užtikrina neįtikėtinas šiluminio vaizdo galimybes net ir atšiauriausiomis oro sąlygomis.

Pridėkime greitos diafragmos F50/1.0 germanio objektyvą ir turime aukščiausios įmanomos kokybės, itin detalų ir informatyvų vaizdą bet kokioms medžioklės sąlygoms.

Naujasis „Telos LRF“ idealiai tinka objektų aptikimui iš didesnių nuotolių. Pasinaudokite įmontuotu precizišku lazeriniu tolimačiu greitam ir tiksliam atstumo nustatymui. Tolimatis matuoja atstumus iki 1 kilometro dviem režimais: vienkartiniu arba nuolatinio skenavimo režimu.

Pažengusi „Pulsar“ vaizdo pagerinimo technologija

Visi „Telos“ modeliai turės mūsų pačių vystomą pažengusią „Pulsar“ vaizdo pagerinimo technologiją. Tai šiluminį „Telos“ vaizdą padaro ypač detalų, aiškų ir kontrastingą.

Šis prietaisas geba atvaizduoti kompleksiškas scenas su plačiu pustonių diapazonu, parodydamas net mažu kontrastu pasižyminčių objektų – dangaus, žolės ar vandens paviršiaus – vaizdą. Objektų, nutolusių skirtingu atstumu, vaizdo detalumo ir aiškumo padidinimas šiluminį vaizdą padaro itin informatyvų.

Rankiniu būdu padidinamas termovizoriaus jutiklio jautrumas pagerina aptikimo kokybę suprastėjus stebėjimo sąlygoms. „Smoothing“ filtras ir platus šviesumo bei kontrastingumo nustatymų pasirinkimas ilgai trunkantį stebėjimą padaro patogesnį.

Sukurtas vartotojo poreikiams

Tobulai sureguliuoti vaizdą, rodomą „Telos“, galima viena ranka – klasikiniai tolygaus priartinimo ir fokusavimo žiedai yra ant objektyvo, išdėstyti klasikine tvarka, kaip įprasta profesionaliuose fotoaparatuose. Jie idealiai tinka naudojimui tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Tolygus žiedų išdėstymas leidžia turėti aiškų vaizdą ir norimą priartinimą greitai ir įdėjus minimaliai pastangų.

Vertikaliai simetriškas mygtukų išdėstymas leidžia „Telos“ naudoti abiejomis rankomis vienodai komfortiškai – visi mygtukai yra vienoje eilėje, esančioje prietaiso viršuje. Užfiksuojamas rankos diržas gali būti perkeltas iš dešinės prietaiso pusės į kairę priklausomai nuo jūsų pasirinkimo.

Kad prietaisas dar labiau prisitaikytų prie jūsų poreikių ir būtų patogesnis naudoti, „Telos“ turi ir pritaikomą meniu bei vartotojo sąsają. Šie naujieji termoviziniai monokliai išsiskiria pažangiu funkcionalumu, bet nuspręsti funkcijų prioritetiškumą lieka vartotojui – kiekvienas galės pakeisti meniu punktų tvarką ir priskirti mygtukams jų funkcijas pagal savo poreikius.

Pasiruošęs atšiauriausioms sąlygoms

Su naujuoju „Telos LRF XP50“ vienu įkrovimu galėsite stebėti aplinką daugiau nei 8 valandas. Naujajai LPS 7i greitai pakeičiamai ličio jonų baterijai nereikia specialių įkroviklių – paprasčiausiai prijunkite ją prie bet kokio tinklo adapterio per „USB Type-C“ jungtį ir įkraukite ją naudodamiesi „Power Delivery“ greito įkrovimo protokolu. Be to, LPS 7i baterija palaiko ir belaidį krovimą.

„Telos“ termoviziniai monokliai buvo sukurti atšiaurioms sąlygoms laukinėje gamtoje. Jie puikiai veikia net ir ekstremaliose temperatūrose: nuo -25 iki +50 °C. Prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui net ir pilnai į jį panardinti.

Be to, guma padengtas „Telos“ korpusas išsiskiria puikiomis eksploatacinėmis savybės ir dideliu atsparumu nusidėvėjimui. Jis neslysta esant didelei drėgmei ir tvirtai bei natūraliai laikosi medžiotojo rankoje. Be to, korpusą paprastą valyti ir jis išlaiko savo originalią išvaizdą ilgą laiką.

Specialiai „Telos“ sukurtas ergonomiškas ir funkcionalus dėklas

Pas medžiotojus naujasis „Telos“ atkeliauja stilingame, vartotojui draugiškame ir labai patogiame dėkle. Sukurtas specialiai šiam prietaisui, jis nepakeičiamas, kai medžiotojui reikia daug ir greitai judėti bei greitai išimti arba įdėti prietaisą į dėklą.

Fiksavimo diržų sistema tolygiai paskirsto svorį ant medžiotojo kūno, sumažindama krūvį pečiams, nugarai ir kaklui bei leisdama laisvai judėti, pasilenkti ar pasisukti nesibaiminant, kad prietaisas iškris. Be to, „Telos“ dėklas turi papildomus dirželius, skirtus tvirtinimui prie liemens diržo bei įrangos su moduline „Molle“ fiksavimo sistema, įskaitant kuprines ir karinę aprangą.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com