lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

„Thermion Duo DXP55“: modernus medžioklės būdas

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ pristato naują „Pulsar Thermion Duo DXP“ linijos papildymą. Nuo šiol galėsite rinktis iš dviejų daugiaspektrinių taikiklių modelių – anksčiau pristatyto Thermion Duo DXP50 ir visiškai naujo Thermion Duo DXP55, kuris atvyksta į „Shot Show 2023“ prekybos mugę Las Vegase.

Naujas „Pulsar“ istorijos puslapis

Jei sekate „Pulsar“ naujienas, greičiausiai jau esate pažįstami su mūsų pirmuoju daugiaspektriniu taikikliu – „Thermion Duo DXP50“. Dėka išskirtinių termovizinių aptikimo galimybių ir spalvoto dieninio stebėjimo magijos, šis taikiklis atidarė naują puslapį mūsų prekės ženklo istorijoje.

Bet čia sustoti neketinome – į „Shot Show 2023“ atsivežame kitą staigmeną: „Thermion Duo DXP55“. Tai šiek tiek kitokia šio išskirtinio prietaiso versija ir, drauge, maloni staigmena didelių nuotolių gerbėjams.

Dviguba šiluminio ir skaitmeninio vaizdo nauda

Prieš leidžiantis į skirtumus, apžvelkime, kokiomis moderniomis technologijomis pasižymi abu šie prietaisai. Terminio ir skaitmeninio vaizdo sinergija čia sukuria dar didesnį stebėjimo informatyvumą ir suteikia medžiotojui dvigubą naudą bei patogumą.

„Thermion Duo DXP50“ sukurtas remiantis geriausiais sprendimais ir komponentais iš „Pulsar“ flagmanu tapusio „Thermion 2 XP50 Pro“ taikiklio. Naujojo modelio išskirtinumas – 4k spalvotas kanalas medžioklei dienos metu.

„Thermion Duo DXP50“ pasižymi itin preciziškais fokusavimo žiedais, kurių naudojimas patogus tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Specialios svirtelės idealiai tinka preciziškam termovizinio kanalo fokusavimui.

Su šiuo taikikliu galėsite aptikti žvėris ir aiškiai matyti jų trofėjines savybes bet kokiu oru – lyjant, esant rūkui ar šalnai. Perėjimas nuo vieno kanalo prie kito yra greitas ir paprastas. Vos vieno mygtuko paspaudimas leis jums pasirinkti, ar mėgausitės itin jautriu terminiu, ar precizišku dieniniu skaitmeniniu vaizdu akiai patraukliame spalvotame režime.

Geresnė stebėjimo dieną kokybė

Esminis skirtumas tarp dviejų „Thermion Duo“ modelių yra didesnis „Thermion Duo DXP55“ modelio dieninio kanalo bazinis priartinimas. DXP55 turi 4x bazinį priartinimą, o DXP50 – 2x.

„Thermion Duo DXP50“ versija pasižymi vienodu matymo lauku abiejuose – skaitmeniniame ir termoviziniame – kanaluose. Pristatę šį modelį praėjusių metų pabaigoje, išgirdome jūsų atsiliepimus ir sukūrėme DXP55, pasižymintį galinga 4k skaitmenine kamera. Ji leidžia padidinti taikinio vaizdą iki 16x kartų ir neprarasti kokybės.

Šis pokytis pagerina aptikimo galimybes ir šaudymo iš didelių nuotolių per skaitmeninį dieninį kanalą preciziškumą. Kitaip tariant, šis taikiklis idealus tiems, kurie renkasi mažesnius gyvūnus ir didesnius atstumus.

Išskirtinės termovizinės galimybės

Naudoti „Thermion Duo DXP55“ kaip dieninį taikiklį yra itin paprasta, kadangi jo objektyvo nereikia fokusuoti.

Taikiklis turi aukšto jautrumo Europoje pagamintą termovizinį jutiklį su mažesniu nei 25 mK NETD. Jutiklis aptinka mažiausius temperatūrų skirtumus net ir tada, kai stebėti tenka mažo šiluminio kontrasto sąlygomis.

640x480 pikselių rezoliucija užtikrina patikimą taikinio identifikavimą ir aukštos kokybės aplinkos detalių vizualizavimą.

Jutiklio dydis garantuoja platų termovizinio kanalo matymo lauką, o tai užtikrina, kad stebėjimas bus patogus ir informatyvus.

„Thermion Duo DXP55“ skaitmeninio kanalo matymo laukas yra kiek siauresnis dėl didesnio bazinio priartinimo, kuris, kaip jau minėjome, turi kitų privalumų.

Kompleksinis daugiaspektrinės magijos panaudojimas

Termoviziniame kanale itin jautraus jutiklio potencialą atsiskleidžia aukštos diafragmos F50/1.0 germanio objektyvas. Termovizinis kanalas užtikrina maksimalų aptikimo efektyvumą bet kokiomis oro sąlygomis ir bet kuriuo paros metu.

Visą daugiaspektrinės technologijos magiją atskleidžia „Picture-in-Picture“ funkcija, kuri leidžia matyti kombinuotą vaizdą iš termovizinio ir skaitmeninio kanalų.

Mūsų naujajame taikiklyje naudojami modernūs vaizdo apdirbimo algoritmai, kurie atveria naują vaizdo detalumo, aiškumo ir kontrastingumo lygį. Naudojant itin platų pustonių diapazoną, prietaisas geba detaliai perteikti itin kompleksinius vaizdus.

Naujasis modelis pasižymi išskirtinėmis stebėjimo diapazono galimybėmis – 1.8 metrų aukščio objektą galima aptikti iš 1800 metrų nuotolio visiškoje tamsoje. O štai dienos metu „Thermion DUO“ termovizinis kanalas padeda aptikti žvėris nepaisant rūko, miglos ar kitų kritulių.

Esame tikri, kad jus sužavės ir šio taikiklio vizualinė estetika – jis primena klasikinį dieninį taikiklį, montuojamą ant standartinių 30 mm jungiamųjų žiedų. Tai – lankstus ir laiko patikrintas sprendimas.

Kviečiame užsukti į #11419 stendą „Shot Show 2023“ ir patirti modernų medžioklės būdą su naujuoju „Thermion Duo DXP55“ daugiaspektriniu taikikliu.

www.pulsar-vision.com

support@pulsar-vision.com