lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Programinės įrangos atnaujinimas 2.0: naujas termovizijos kokybės lygis

Programinės įrangos atnaujinimas 2.0: naujas termovizijos kokybės lygis

Thanks to your comments, we have fixed the firmware update 2.0 by eliminating the bugs that were causing some disturbance. The update is now live and available for you to download it. Thank you for your feedback and patience.

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ pristato atnaujintą programinės įrangos versiją 2.0, kuri užtikrins dar detalesnį ir tikslesnį terminį vaizdą naujausiuose „Pulsar“ įrenginiuose: Axion 2 XG35 ir Axion 2 LRF XG35 termoviziniuose monokliuose, Thermion 2 XP50 Pro ir Thermion 2 LRF XP50 Pro termoviziniuose taikikliuose bei Merger LRF XP50 termoviziniuose žiūronuose, gaminamuose pagal naujausią programinę įrangą.

Atnaujinti algoritmai dar informatyvesniam vaizdui

Pagerintos vaizdo kokybės ir atnaujintų vaizdo apdorojimo algoritmų dėka naujoji programinės įrangos versija 2.0 pasiekia naują terminio vaizdo detalumo, aštrumo ir kontrastingumo lygį.

Programinės įrangos algoritmai aptinka ir apdoroja vaizdus. Dėl to termovizorius gali aiškiai pavaizduoti kompleksinius peizažus, kuriuos sudaro mažai kontrastingi, panašų šilumos kiekį skleidžiantys objektai, pavyzdžiui, dangus, žolė ar vandens paviršius. Detalus vaizdas kuriamas daugybės pustonių pagalba, o programinė įranga, skirta paryškinti konkrečius objektus nepriklausomai nuo to, kiek jie nutolę, leidžia sukurti itin informatyvų vaizdą.

Trys jautrumo lygiai tiksliam aptikimui iš didelio nuotolio

Šis programinės įrangos atnaujinimas turi ir visiškai naują ypatybę – galimybę pasirinkti iš trijų jautrumo lygių, leidžiančių aptikti ir atpažinti taikinį skirtingomis sąlygomis. Ši ypatybė pakeičia seniau naudotus stebėjimo režimus (Rocks / Forest / Identification ir kt.).

Jautrumo padidinimo lygiai – Normal, High ir Ultra – yra programiniai algoritmai, kurie leidžia medžiotojui lengvai prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių oro sąlygų bei temperatūros ir taip padidinti aptikimo iš didelio nuotolio tikslumą.

Temperatūros skirtumams sumažėjus (pavyzdžiui, užėjus rūkui, krituliams ar esant aukštam drėgmės lygiui), pakaks tiesiog padidinti jautrumo lygį. Sudarytas iš naujų filtravimo algoritmų su detaliais šviesumo ir kontrastingumo nustatymais, jautrumo lygis yra nepaprastai naudingas, kai reikia įvertinti gyvūno trofėjines savybes bei užtikrinti aiškų matymo lauke esančių objektų ir fono vaizdą.

Aukštos kokybės turiniui optimizuoti vaizdo įrašai

Su naujuoju programinės įrangos atnaujinimu 2.0 išsaugoti geriausias medžioklės akimirkas aukštos kokybės vaizdo įrašuose bus dar paprasčiau.

Naujoji ypatybė leidžia kontroliuoti vaizdo įrašų kompresiją tiesiog ją įjungiant ar išjungiant. Iki šiol tokia opcija buvo prieinama „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ linijos ir „Merger LRF XP50“ savininkams, tačiau, atnaujinę programinę įrangą, ja džiaugtis galės ir kitų aukščiau paminėtų įrenginių naudotojai.

Kai kompresija įjungta, medžiotojai džiaugsis greitesniu mažų failų perkėlimu ir aukštesne vaizdo kokybe lyginant su praėjusia programinės įrangos versija.

Išjungus kompresiją reikšmingai pagerės vaizdo kokybė, įrašuose matysis daugiau detalių. Naujieji algoritmai leidžia kelis kartus sumažinti failų dydį nepakenkiant vaizdo kokybei.

Be to, šie algoritmai leidžia pašalinti ir pasitaikančius garso iškraipymus.

Nauji grafiniai elementai dar geresnei vartotojo patirčiai

Siekiant, kad ekrane rodomą grafinę informaciją suprasti būtų dar lengviau, pridėjome papildomą permatomą sluoksnį, kuris atsiranda kartu su žemiau esančia informacija:

  • Nuotolio matavimo rezultatais (aktualu prietaisams su integruotu lazeriniu tolimačiu);
  • Šoninio nuolydžio lygiu (aktualu „Thermion 2 LRF XP50 Pro“ savininkams).

Kaip atnaujinti programinę įrangą?

Parsisiuntę nemokamą mobiliąją programėlę „Stream Vision 2“, prieinamą „Google Play“ ir „AppStore“, susiekite savo išmanųjį telefoną su termovizoriumi per WiFi ir atnaujinkite programinę įrangą.

Daugiau informacijos apie galiojančias „Pulsar“ naktinio ir termovizinio matymo įrenginių programinės įrangos versijas – puslapyje „Patikrinkite esamą programinę įrangą“.

Norėdami apie efektyvų trijų jautrumo lygių – Normal, High ir Ultra – naudojimą sužinoti daugiau, pažiūrėkite šį vaizdo įrašą.

support@pulsar-vision.com