lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Digex C50
Vartotojo vadovas
Digex C50

Turinys

Greitojo meniu funkcijos

Pagrindinius nustatymus (šviesumą ir kontrastingumą, tolygaus skaitmeninio priartinimo funkciją, stadiometrinį tolimatį, informaciją apie prišaudymo profilį ir atstumą) galima pakeisti greitajame meniu.

  • Trumpai spustelkite valdiklio mygtuką (6), kad patektumėte į greitąjį meniu.
  • Trumpas valdiklio mygtuko paspaudimas (6) leidžia pereiti prie skirtingų funkcijų, kaip parodyta žemiau.

Brightness (Šviesumas)  – pasukite valdiklio žiedą (6), kad pakeistumėte ekrano šviesumo vertę nuo 0 iki 20.

Contrast (Kontrastingumas)  – pasukite valdiklio žiedą (6), kad pakeistumėte ekrano kontrastingumo vertę nuo 0 iki 20.

 – informacija apie pasirinktą profilį ir šio profilio prišaudymo atstumą (pvz., profilis A, prišaudymo atstumas – 100 m). Ši informacija visada rodoma būsenos juostoje. Pasukite valdiklio žiedą (6), kad pasirinktumėte kitą prišaudymo atstumą pasirinktame profilyje. Ši funkcija pasidaro prieinama tuo atveju, jei profilyje yra du ar daugiau atstumų.

Patarimas: Kad medžioklės metu galėtumėte greitai pakeisti atstumą, prieš išeidami iš greitojo meniu pasirinkite „Zeroing Distance“ opciją. Meniu punktas bus išsaugotas ir, kai kitą kartą įeisite į greitąjį meniu, galėsite greitai pakeisti prišaudymo atstumą pasukdami valdiklį (6) (pvz., 100 m, 150 m, 200 m).

 - pakeisti atstumą, kad būtų galima apskaičiuoti balistinės skaičiuoklės pataisas. Pasukite valdiklio žiedą (6), kad pasirinktumėte atstumą.

Stadiametric rangefinder (Stadiometrinis tolimatis)  – pasukdami valdiklio žiedą (6), keiskite atstumą tarp specialiųjų žymos taškų tam, kad nustatytumėte atstumą iki stebimo objekto (daugiau informacijos apie tolimatį rasite skiltyje Stadiometrinis tolimatis).

  • Paspauskite ir palaikykite valdiklio mygtuką (6), kad išeitumėte iš meniu, arba palaukite 10 sekundžių, kol meniu užsidarys automatiškai.