lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Krypton 2 XQ/XG
Vartotojo vadovas
Krypton 2 XQ/XG

Turinys

Įjungimas ir vaizdo nustatymas

  1. Nuimkite objektyvo dangtelį (1) pasukdami jį prieš laikrodžio rodyklę.
  2. Paspauskite ON/OFF (8) mygtuką, kad įjungtumėte termovizorių.
  3. Pakoreguokite dieninio optinio prietaiso okuliaro dioptrijų žiedą, kad simboliai ekrane būtų aiškiai matomi. Ateityje nereikės reguliuoti okuliaro dioptrijų koregavimo žiedo nepriklausomai nuo atstumo ar kitų sąlygų.
  4. Pasukite objektyvo fokusavimo rankenėlę (9), kad sufokusuotumėte vaizdą ant matomo taikinio.
  5. Eikite į pagrindinį meniu paspausdami ir palaikydami MENU (6) mygtuką ir pasirinkite norimą kalibravimo režimą: manual (rankinis) (M), semi-automatic (pusiau automatinis) (SA) arba automatinis (A).
  6. Sukalibruokite vaizdą trumpai spusteldami ON/OFF (8) mygtuką. Prieš rankinį kalibravimą uždenkite objektyvo dangtelį.
  7. Pasirinkite reikiamą stiprinimo lygį („Normalus” , „Aukštas” , „Ultra” ) trumpai paspausdami MODE (7) mygtuką.
  8. Aktyvinkite „Smoothing“ filtrą   pagrindiniame meniu, kad pagerintumėte vaizdą didindami jautrumo lygį.
  9. Pasirinkite vieną iš spalvų palečių pagrindiniame meniu.
  10. Aktyvinkite greitąjį meniu trumpai spusteldami MENU (6) mygtuką, kad sureguliuotumėte ekrano ekrano šviesumą ir kontrastingumą (žr. skiltį Greitasis meniu).
  11. Esant dideliam optiniam priartinimui, vartotojo sąsajos elementai gali būti visiškai arba iš dalies nematomi. Kad pakeistumėte vartotojo sąsajos dydį, paspauskite ir palaikykite DOWN/MODE (7) mygtuką.
  12. Baigę naudoti, išjunkite prietaisą paspausdami ir palaikydami ON/OFF (8) mygtuką.

Stebėjimo sąlygos: dienos metas, oras ir stebimų objektų tipas daro įtaką vaizdo kokybei. Galimybė pritaikyti šviesumo, ekrano kontrastingumo nustatymus bei pakoreguoti mikrobolometro jautrumo lygį padės pasiekti norimą kokybę konkrečioje situacijoje.

Dėmesio! Niekada nenukreipinėkite objektyvo į intensyvius energijos šaltinius, pavyzdžiui, lazerinę radiaciją skleidžiančius prietaisus ar saulę. Tai gali sugadinti prietaiso elektroninius komponentus. Garantija neapima pažeidimų, kylančių iš naudojimo taisyklių nesilaikymo.