lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Merger Duo
Vartotojo vadovas
Merger Duo

Turinys

Aprašymas


Merger Duo daugiaspektriniai žiūronai pagaminti naudojant išorinį klasikinių dieninių žiūronų dizainą ir užtikrina patogų stebėjimą abiem akimis.

Prietaisas leidžia greitai perjungti vaizdą tarp termovizinio ir monochrominio skaitmeninio naktinio kanalų bei palaiko PiP („Picture-in-Picture“) daugiaspektrinį režimą, kai vaizdas iš vieno kanalo rodomas pagrindiniame lange, o iš kito – PiP „langelyje“.

Merger Duo prietaisams nereikia išorinio šviesos šaltinio ir jų neveikia ryški šviesa, kai naudojamas termovizinis režimas.

Termovizinis kanalas gali būti naudojamas ir naktį, ir dieną esant prastoms oro sąlygoms (lietui, smogui, rūkui) arba kliūtims (šakoms, aukšai žolei, tankiems krūmams ir pan.), trukdančioms taikinio aptikimui.

Juodai baltu skaitmeniniu kanalu įrenginys leidžia stebėti tiek dieną, tiek naktį. Nakties sąlygomis (kai nėra žvaigždžių ar mėnulio šviesos), rekomenduojama naudoti infraraudonųjų spindulių prožektorių.

Merger Duo žiūronai sukurti įvairioms veikloms, įskaitant medžioklę, stebėjimą, saugumą, orientavimąsi, paieškos ir gelbėjimo operacijoms ir t.t.


Norėdami pradėti, peržiūrėkite šiuos skyrius:

Akumuliatoriaus įkrovimas

Akumuliatoriaus įdėjimas

IR prožektoriaus tvirtinimas

Įjungimas ir vaizdo parametrai

Vaizdo režimai (termovizinis / skaitmeninis / daugiaspektrinis PiP)

Stream Vision 2