lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Proton XQ
Vartotojo vadovas
Proton XQ

Turinys

Įjungimas ir vaizdo nustatymas

  1. Nuimkite objektyvo dangtelį (1).
  2. Įjunkite taikiklį trumpai spustelėdami ĮJUNGIMO / IŠJUNGIMO (6) mygtuką.
  3. Pakoreguokite dieninio optinio prietaiso okuliaro dioptrijų žiedą, kad simboliai ekrane būtų aiškiai matomi. Ateityje nereikės reguliuoti okuliaro dioptrijų koregavimo žiedo nepriklausomai nuo atstumo ar kitų sąlygų.
  4. Eikite į pagrindinį meniu paspausdami ir palaikydami valdiklio mygtuką (8) ir pasirinkite norimą kalibravimo režimą: manual (rankinis) (M), semi-automatic (pusiau automatinis) (SA) arba automatinis (A).
  5. Sukalibruokite vaizdą trumpai spusteldami ĮJUNGIMO / IŠJUNGIMO (6) mygtuką. Prieš rankinį kalibravimą uždenkite objektyvo dangtelį.
  6. Pasirinkite norimą stebėjimo režimą (Forest (Miškas), Rocks (Uolos), Identification (Identifikavimas) arbaUser (Vartotojas) pagrindiniame Vartotojo režimas leidžia sukonfigūruoti asmeninius šviesumo ir kontrastingumo nustatymus, taip pat vieną iš trijų režimų kaip pagrindą.
  7. Eikite į pagrindinį meniu paspausdami ir palaikydami valdiklio mygtuką (8) ir pasirinkite norimą spalvų paletę (žr. skiltį Spalvų paletės).
  8. Aktyvinkite greitąjį meniu trumpai spusteldami valdiklio mygtuką (8), kad sureguliuotumėte ekrano ekrano šviesumą ir kontrastingumą (žr. skiltį Greitojo meniu funkcijos).
  9. Baigę naudoti, išjunkite prietaisą paspausdami ir palaikydami ĮJUNGIMO / IŠJUNGIMO (6) mygtuką.

Dėmesio! Niekada nenukreipinėkite objektyvo į intensyvius energijos šaltinius, pavyzdžiui, lazerinę radiaciją skleidžiančius prietaisus ar saulę. Tai gali sugadinti prietaiso elektroninius komponentus. Garantija neapima pažeidimų, kylančių iš naudojimo taisyklių nesilaikymo.