lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Thermion 2 LRF XQ50 Pro
Vartotojo vadovas
Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Turinys

Balistinė skaičiuoklė


1. Įdiekite „Stream Vision Ballistics“ programėlę iš „Google Play“ arba „AppStore“.

2. Eikite į skirtuką Profiliai.

3. Sukurkite profilį savo šautuvui, amunicijai ir nulio nustatymo atstumui. Įjunkite balistinius parametrus. Jei jūsų šaudmenų sąraše nėra, jo parametrus galite įvesti rankiniu būdu. Kuo daugiau parametrų nurodysite, tuo tikslesnis rekomenduojamas smūgio taškas bus.

4. Įveskite aplinkos sąlygas (oro temperatūrą, slėgį ir drėgnumą), vyravusias prišaudymo metu.

5. Įveskite profilio pavadinimą ir spustelėkite išsaugoti .

6. Naudodami „Bluetooth“ prijunkite šautuvo taikiklį prie savo išmaniojo telefono. Prieš tai įsitikinkite, kad jūsų šautuvas turi naujausią 3.0 ar naujesnę programinės įrangos versiją.

7. Įdėkite profilį į taikiklį.

Norėdami tai padaryti, eikite į skirtuką „Devices“ (Įrenginiai) –> Pasirinkite savo taikiklį –> „Visi įrenginio profiliai“ –> spustelėkite piktogramą profilyje, kurį norite pakeisti, ir pasirinkite sukurtą profilį iš sąrašo.

8. Balistiniame profilyje nustatykite būseną „Aktyvus“. Norėdami tai padaryti, spustelėkite šalia norimo profilio esantį mygtuką ​ arba pasirinkite jį taikymo srities profilio pasirinkimo meniu.​​​​

9. Taikiklio nuotolio ieškiklio meniu turi būti įjungta „Rodyti diapazoną“ ir „Balistinė skaičiuoklė“.

10. Trumpai paspauskite LRF (3) mygtuką, kad suaktyvintumėte nuotolio ieškiklį, esantį taikiklyje.

11. Nukreipkite nuotolio ieškiklio taikinį į objektą ir paspauskite LRF (3) mygtuką. Viršutiniame dešiniajame ekrano kampe bus rodomas rekomenduojamas nukreipimo taškas ir korekcijos vertės.

Jūs taip pat galite naudoti balistinį kalkuliatorių lazerinio tolimačio SCAN režime. Tiesiog paspauskite LRF (3) mygtuką šiame režime. Turėkite omenyje, kad taikinio atstumas visada bus rodomas šalia kryželio. Šios funkcijos išjungti negalima.

12. Patikrinkite profilio nustatymų tikslumą testiniu šūviu šaudykloje.

Dėmesio: skirtingų tipų kulkų profiliai turi būti prišaudomi atskirai.

13. Kad aktyvintumėte oro sąlygų duomenų naudojimą pagal jūsų geografinę lokaciją šaudant, eikite į „Devices“ (Įrenginiai) skiltį -> Pasirinkite savo taikiklį -> Pasirinkite „Set outdoor“ (Nustatyti aplinkos sąlygas).

„Rangefinder“ (Tolimatis) skiltyje prietaiso pagrindiniame meniu galite keisti toliau nurodytus balistinio skaičiuotuvo nustatymus:

  • Matuojamo atstumo padėtį ekrane
  • Įjungti / išjungti balistinį skaičiuotuvą
  • Korekcijų matavimo vienetus
  • Tinklelio tipą siūlomam taikymosi taškui.

Stream Vision Ballistics vadovas