lt
en

Deutschland

Italia

España

United Kingdom

United States

Lietuva

Thermion 2 LRF XQ50 Pro
Vartotojo vadovas
Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Turinys

Greitasis meniu

Pagrindiniai nustatymai (šviesumo ir kontrasto nustatymai, informacija apie atstumą) gali būti pakeisti greitajame meniu.

  • Trumpai spustelkite valdiklio mygtuką (6), kad patektumėte į greitąjį meniu.
  • Trumpas valdiklio mygtuko paspaudimas (6) leidžia pereiti prie skirtingų funkcijų, kaip parodyta žemiau.

Brightness (Šviesumas)  – pasukite valdiklio žiedą (6), kad pakeistumėte ekrano šviesumo vertę nuo 0 iki 20.

Contrast (Kontrastingumas)  – pasukite valdiklio žiedą (6), kad pakeistumėte ekrano kontrastingumo vertę nuo 0 iki 20.

Amplification Levels (Jautrumo lygiai)  leidžia pasirinkti vieną iš trijų Jautrumo padidinimo lygių (Normal , High , Ultra ).

Pastaba: Kad išlaikytumėte šviesumo ir kontrastingumo nustatymus keičiant jautrumo lygius, aktyvinkite Vartotojo režimą.

 – informacija apie pasirinktą profilį ir šio profilio prišaudymo atstumą (pvz., profilis A, prišaudymo atstumas – 100 m). Ši informacija visada rodoma būsenos juostoje. Pasukite valdiklio žiedą (6), kad pasirinktumėte kitą prišaudymo atstumą pasirinktame profilyje. Ši funkcija pasidaro prieinama tuo atveju, jei profilyje yra du ar daugiau atstumų.

Patarimas: Kad medžioklės metu galėtumėte greitai pakeisti atstumą, prieš išeidami iš greitojo meniu pasirinkite „Zeroing Distance“ opciją. Meniu punktas bus išsaugotas ir, kai kitą kartą įeisite į greitąjį meniu, galėsite greitai pakeisti prišaudymo atstumą pasukdami valdiklį (6) (pvz., 100 m, 150 m, 200 m).

  • Paspauskite ir palaikykite valdiklio mygtuką (6), kad išeitumėte iš meniu, arba palaukite 10 sekundžių, kol meniu užsidarys automatiškai.